2018. augusztus 16., csütörtök

A GENDERTUDOMÁNY, MINT A SZEKTÁS BUTASÁG CÉGTÁBLÁJA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.08.14.


A “gender” úgy vált szitokszóvá Magyarországon, hogy még a vallásos szektás emberek, akik gyűlöletük jelentős részét a melegek és az abortusz mellett erre koncentrálják, sem tudják, hogy ez mit jelent. A szektás vallásos köztudatban ez a meleglobbi ténykedése, tartalma a nemi identitás szabad megváltoztatása, a férfi és női principium eltüntetése.

Fogalmuk nincs arról, hogy a “gendertudomány” nem a homoszexuálisokról szól, nem is a szexualitás a témája. Nem a nemi identitással és a transzexualitással foglalkozik, hanem a nemek társadalmi szerepét vizsgálja. A társadalmi szerepekkel kapcsolatos sztereotípiák pedig mindenkit érintenek, mert vagy nőként vagy férfiként találkozik vele, ha előbb nem, akkor a nyugdíjazásnál, mert máskor mehetnek nyugdíjba a nők és a férfiak.

De a családon belüli erőszak, a nők bántalmazása, munkahelyi megkülönböztetése, a nők anyagi függősége, vagy a férfiak családon belüli szerepvállalása (mosogathat-e egy férfi), ugyanúgy a genderfilozófia kutatási körébe tartozik. Az agymosott szektások viszont azt hiszik, hogy a gendertudomány a nemi szerepek feloldását, a hagyományos családmodell bomlasztását, és a nemi identitás szabad megválasztását, férfi és nő eltörlését jelenti. Úgy gyűlölködnek, hogy nem is tudják, miről beszélnek.

Márpedig a szektások azt hiszik, hogy a gendertudomány a melegekről szól, a férfi és a női nem közötti különbség eltörléséről, a nemi identitás megválasztásáról, ami azt jelenti, hogy a férfiak nők, a nők férfiak, vagyis mindenki homoszexuális vagy perverz lesz, erre nevelik a gyerekeket is. A gendertudomány terén még nagyobb a sötétség és a butaság, mint az amúgy szintén antiliberális propagandára használt abortusz vagy melegházasság terén.

Olyanokat emlegetnek, hogy már 70 féle nemi identitás lehet, ami őrültség. Nem a nemi identitás lehet 70 féle, hanem a társadalmi szerep, a társadalmi szerepvállalás. A szektások nem tudják, hogy a Bibliában is van genderfilozófia, méghozzá egyébként ez az egyik ága a genderelméleteknek. A Bibliában olvasható állásfoglalás arról, mi a nők dolga, mi a férfiak feladata, mit tehet egy nő és mit tehet egy férfi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.