2018. augusztus 19., vasárnap

AZ ELLENZÉK SZÉGYENE, HOGY A FIDESZ BOJKOTTÁLJA A PARLAMENTET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.08.17. 


Magyarország szürreális és abszurd világa újbb színnel gazdagodott: nem a magukat demokratikusnak nevező pártok bojkottálják a szélsőjobboldali Fidesz álparlamentjét, hanem a fasiszták bojkottálják őket, amikor alapvető jogaikat gyakorolnák. Már ha ilyen jogaik lennének.

Az, hogy ez a hazaáruló csőcselék, amely “ellenzéknek” meri nevezni magát, ezek után sem távozik a parlamentből, mert a parlamenti pártoknak járó pénz felülír mindent, és a pénz fontosabb mindennél, olyan felháborító, hogy már az is hazaárulásnak minősül, ha valaki ezeket “ellenzéknek” vagy “demokratának” nevezi.

A Fidesz, amely megdöntötte az alkotmányos rendet, és egy fasiszta önkényuralmat hozott létre, amelyben Orbán a korlátlan és ellenőrizhetetlen kizárólagos hatalom birtokosa, mely megszüntette a demokratikus, tisztességes és egyenlő választásokat Magyarországon, így egy törvénytelen parlamentben gyakorolja teljhatalmát, feltörli a padlót az álellenzékével, lehúzza őket a WC-n, és nincs az a megalázás, sértés, jogtiprás és aljasság, amire ezek azt mondanák, hogy tűrhetetlen, elég volt. Miért? Mert kell Orbán pénze.

Ezért fel kell tennünk azt a szelíd kérdést, hogy mi a bánatnak kell ez a pénz, mire kell az ellenzék pártjait fenntartani, ha ártalmatlan napirenddel összehívott rendkívüli parlamenti ülést sem tarthatnak meg? Az is abnormális, hogy ezek a pártok nem alulról építkeznek, s nem a támogatóik tartják el őket (amit legfeljebb kiegészít az állami támogatás), hanem a dktatúra tartja el őket, és kizárólag azért, hogy a demokrácia hamis látszatát fenntartsák. Ebben való részvételük is hazaárulás. De hogy ezért fasisztákat legitimáljanak, az ősbűn.

És az, hogy a Fidesz úgy bánik velük, mint egy piacon vett prostituálttal vagy rabszolgával, és ezt a brutális elnyomást, erőszakot, megalázást eltűrik, s nem lázadnak fel ellene, azzal a naiv támogatóikat is megalázzák. Akinek nincs elég esze hozzá, hogy ezt az aljas csürhét és szajhának is ócska bandát politikai ellenzéknek véli, az ugyanúgy elszenvedi a Fidesz megalázását, mint ők. Odadobják őket is Orbán lába elé. Orbán őket is a sárba tapossa, pedig ők nem tettek semmit. A pénzből sem részesülnek, mert azt a hazaárulók minden látszat nélkül magukra elköltik és felélik.

Micsoda falmelléki ócska duma az, hogy az állami finanszírozás miatt nem bojkottálnak egy törvénytelen és illegitim parlamentet, mert erre a pénzre szükség van ahhoz, hogy legyen ellenzék. De minek ez az ellenzék, ha lemond minden jogáról, semmit nem tesz, mert nem is tehet, és ezt tudomásul veszi? A létezésük semmi másra nem jó, mint csak arra, hogy a fasiszta diktatúrát demokráciának legitimálják, és ezzel ők a rendszer szilárd bástyái. Ez a rendszer addig működik, amíg a demokrácia hazug látszatát fenn tudja tartani. Nélkülük ez nem lenne lehetséges.

Ezzel a magát demokratikusnak hazudó, korrupt, kollaboráns banda Magyarországot átveri, becsapja, megfosztja a szabad, emberhez méltó élettől, és fenntart egy fasiszta diktatúrát, amely éppen miattuk nem szorul arra (még), hogy erőszakot alkalmazzon. Emberhez nem méltó élet ugyanis az, amikor valaki nem teheti azt, amit akar, hanem azt, amit megenged neki egy elmebeteg, stadionkomplexusban szenvedő diktátor. A rendszerben élni megalázó önmagában, de ezt csak tetézi a pénzéhes, munkakerülő álnok gazemberek társasága, amely merészeli “ellenzéknek” hazudni magát. Ők nem ellenzéke, hanem fenntartói a NER-nek.

Mindezzel Magyarországot romlásba döntik, de a bűnük nem csupán ennyi: Orbán fasiszta rendszere terjed, mint a rákos daganat, mint a pestis, fertőzi Európát, az orosz inváziónak kiszolgáltatva a világot. Orbán eladta Magyarországot, felszámolta önállóságát, a nemzeti önrendelkezését. Ezek a gazemberek pedig pénzért asszisztálnak ehhez. Felelősek a világ fasizálódása miatt is. Ennyire fontos lenne a pénz? Ennyire fontos a látszat? Ennyire büdös a munka? Ezt az aljas szerepet meddig képesek eljátszani?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.