2018. augusztus 1., szerda

VIHAR ELŐTTI CSEND A HÍR TV-NÉL: GYŰLNEK AZ ÚJ BIZTONSÁGI EMBEREK, KÁLMÁN OLGÁT MÉG PROMÓZZÁK

HVG ONLINE
Szerző: hvg.hu
2018.08.01.


Valószínűleg az este lecserélt portaszolgálat új emberei gyülekeztek a csatorna székháza előtt szerda reggel. Úgy tudjuk, a tévéhez visszatérő Liszkay Gábor médiatanácsadó lesz, hírigazgatóként Császár Attilát vagy Élő Gábort emlegetik.

Cikkünk frissül

Kollégánknak sikerült lekapnia a HírTV székháza előtt a biztonsági embereket, amint kedélyesen beszélgetnek, majd bemennek az épületbe. A Valton biztonsági őreiről van szó, ők dolgoztak a G-nap előtt is a HírTV-nél. A székház előtt szerda reggel gyülekező társaság alighanem a szélnek eresztett emberek helyére felvett új csapat lesz. Úgy tudjuk, békésen zajlott le a csere.

Sajtóhírek szerint a HírTV-nél szerda délelőtt állománygyűlést tartanak, ahova a csatornát Simicska Lajostól felvásárló Nyerges Zsoltot is várják. Információink szerint Liszkay Gábor visszatér a csatornához. Információink szerint Liszkay Gabor titulusa Médiatánacsadó lesz. Korábban forrásunk úgy fogalmazott, nélküle nem lehet majd döntéseket hozni,
informátoraink szerint teljesen áthangolják, a Fidesz és a kormány irányába pacifikálják a HírTV-t.

A vezetőséget is lecserélik, az új felállásról egyelőre találgatások vannak. Felvetődött, hogy Császár Attila vagy Élő Gábor lehet a hírigazgató, de fontos szerepet kaphat Szikszay Péter is.

A reggeli adáson egyelőre semmi nem vehető észre, ugyanúgy futnak az egyéb műsorok promói is - például Kálmán Olga vagy Csintalan Sándor műsoráé, csakhogy kérdéses, ezek meddig maradnak meg. Bizonytalan, hogy az átalakítás mikor ér le a műsorok szintjére.

Informátoraink a hét elején azt mondták, elképzelhetetlen, hogy Kálmán Olga a csatornánál maradhat, van aki esküszik, hogy Kálmán Olga kedden volt utoljára. Hétfőn beszéltünk a műsorvezetővel, aki azt mondta, sajtóhírektől nem retten meg, készül az esti adásra. Kedd este is úgy búcsúzott el, holnap (vagyis szerdán) újra várja a nézőket. Ugyanakkor úgy tudjuk, más műsorban a héten már figyelni kellett az elköszönésre. Híresztelések terjednek a Hír TV-be készülő Echo tévésekről is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.