2018. szeptember 18., kedd

EURÓPA EGYETLEN BEVÁNDORLÁSPÁRTI POLITIKUSA: ORBÁN VIKTOR

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2018.09.18.


Orbánnak állítólag a bevándorláspárti politikusok az ellenségei, pedig valójában Európában ma már ő az egyetlen, aki fenn akarja tartani az ellenőrizetlen, illegális migrációt. Nem véletlenül: a hatalma függ ettől.

Eddig okkal-joggal hittük azt – hisz sűrűn és hittel olvastuk a propagandát –, hogy Soros György – már persze nem azért, mert zsidó, csak úgy – keresztény kultúránkat és hazánk szent földjét akarja ármánnyal (értsd: mirgáncs) elvenni. De már más a terve: a kapukulcsra fáj a foga. Ennek érdekében fogadtatta el a Sargentini-jelentést is. Mert ha azt megszavazzák, bizony oda a kapukulcs, pedig azt hittük, biztonságban van Orbán Viktor kispárnája alatt. A szent ember még azt is vállalta érettünk, hogy estéről estére, a mi gondjaink megoldásától megfáradt fejét kulcs nyomta párnára hajtsa. Mert ő ilyen jó hozzánk.

De nem csak hozzánk: egész Európához. Ugyanis eddig ő védte egyedül az EU határait a migráncsokkal szemben.

Az senkit ne zavarjon meg, hogy:

– a 174 km-nyi kerítés még a magyar schengeni határnak is alig huszada,

– a törökökkel kötött uniós egyezségnek hála a balkáni útvonal mára alig használt migráció útvonal lett,

– 2015-ben magyar rendőri kísérettel haladt át az országon az EU felé 400 ezer migráns, akiket a magyar hatóságok zömmel nagyvonalúan nem ellenőriztek.

Orbán így véd.

De nem csak tettekben, szavakban is erős a mi vezérünk. Már 2015 óta közös, uniós fellépést sürget a migrációs válság megoldása érdekében. Felvetette, hogy az EU nyújtson segítséget a magyar határvédelemhez. Meg azt is: a küldő országokat támogassa az EU, hogy senki ne is akarjon elindulni.

Majd mindennek szellemében: minden eszközzel megakadályozza, hogy az Unió egységesen léphessen fel a krízis kezelése érdekében. Miként azt is sikerült megfúrni, hogy az EU egyezséget köthessen Afrikával a migránsok helyben tartása érdekében.

Ha kicsit ellentmondásosnak tűnik Orbán hősi védelme, segítünk: a magyar miniszterelnöknek az egyetlen érdeke, hogy a válság minél tovább fennmaradjon, a menekültek és migránsok helyzete megoldatlan legyen, és úgy általában, ne történjen semmi, ami elmozdulás lenne a jelen helyzetből. Orbán Viktor ugyanis jóideje ebből szerzi hatalmát, és esze ágában sincs változtatni a jól bejáratott úton. Sőt, a Magyarországon már bevált módszerrel most épp az EU-t próbálja meghódítani.

Ha ehhez hazudni kell, mint a vízfolyás, az sem probléma számára....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.