2018. szeptember 28., péntek

ORBÁN FŐTANÁCSADÓJA OLYAT MŰVELT, AMITŐL MÁR A KORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓ IS PADLÓT FOGOTT

MAGYAR NARANCS ONLINE
Szerző: NAGY GERGELY MIKLÓS
2018.09.26.


Hegedűs Zsuzsa feltalálta a RobotLego-programot. Ami utána jön, történelem.

Hegedűs Zsuzsa kormányzati pályafutását egy ideje követjük, és csak kapkodjuk a fejünket. Közpénzszázmilliók, átírt dokumentumok, nem stimmelő számok, egy elhúzódó büntetőügy, egekbe szökő benzinpénz, és mindezek mellé a jellegzetes, szürreálist kapirgáló előadásmód Orbán tanácsadójától.

És mindezt közpénzből, mert mint azt tudjuk pár hónapja, Hegedűs Zsuzsa továbbra is élvezi Orbán Viktor bizalmát, és kapja a millió körüli fizetését.

Arról viszont keveset lehet tudni, hogy egész pontosan milyen tevékenységet végez Hegedűs Zsuzsa, erről nyilvános tájékoztatás nincs, a Narancs pedig többször is kereste különböző ügyekben, de jó ideje nem reagál lapunknak semmit. Annyit se, hogy nem reagálok.

Pedig most is kerestük, mert beröffentett egy ún. RobotLego-programot, vagy valami ilyesmit, amivel már első ránézésre is több probléma akadt. Szakmailag is felvethető ezzel kapcsolatban ellenérv (L. Ritók Nóra és Radó Péter meg is tette ezt), de a leginkább szembetűnő az a tanácstalanság volt, amit akkor tapasztaltunk, amikor megpróbáltuk a hivatalos szerveket megkérdezni arról, hogy mégis mi az, amit Hegedűs Zsuzsa néhány kelet-magyarországi iskolában folytat pár, a kormany.hu-ra feltöltött videó alapján, ahol valamilyen foglalkozást tart diákoknak (amit ma már nem tudok sajnos linkelni, mert valami történt vele, nézzék csak...)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.