2018. október 29., hétfő

AMIKOR A FÉL ÉVE VESE ULTRAHANGRA VÁRÓ FIDESZES SZAVAZÓ HELYETT IS FÖLDBE GYÖKEREZIK AZ EMBER LÁBA. A SZÉGYENTŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. ANDREA
2018.10.28. 


"Annyira köszönöm a férjemnek, h magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, h el tudjam hozni a cicámat mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz"

– írja több, könyvtárnyi szakirodalomnál is sokatmondóbb fotóval ellátott megejtő Instagram-posztjában Vajna Tímea, a rongyrázó fideszes politikai elittel családi kapcsolatot ápoló bulvárceleb, főállásban az Orbán-kormány egyik legdörzsöltebb strómanjának felesége.

Bár a fent idézett passzust ma délelőtt már nem találtam a Vajnáné ostoba önmarketingelését szolgálni hivatott bejegyzésben (ITT megtekinthető az eredeti szöveg), a lényegen nem változtat: miközben csótányhordák garázdálkodnak a világszínvonalon hasító magyar egészségügyi intézményekben, ahol a 21. század tiszteletére még mindig kórházi fertőzések tizedelik a lakosságot, miközben Tökömbojtján, a NER háta mögött az is mindennapi kihívás, hogy az ember eljusson a legközelebbi kórházig, iskoláig, lakott településig (!), a nemzetikeresztényfideszes kormány körül rongyot rázó díva azt tolja bele a migránsokkal rettegésben tartott nép sápadt orcájába, hogy a házi kedvence sürgős orvosi beavatkozásra szorul. Amely beavatkozás a magyar orvosok kiválósága ellenére mégis kizárólag az Egyesült Államokban kivitelezhető. Az utazás pedig az állat egészségi állapotára való tekintettel csak magángéppel képzelhető el.

Úgyhogy Tímea annyira köszöni a férjének, hogy pillanatok alatt előállította a magángépet, amellyel a cica altatás nélkül Los Angelesbe repíthető, ahol remélhetőleg új módszerekkel rendbehozható megtépázott egészsége...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.