2018. október 13., szombat

AZ ORBÁN-CSALÁDNAK ELÉG BÜNTETÉS VOLNA A HAJLÉKTALANSÁG AZ Ő TÖRVÉNYÜK SZERINT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.10.13.



Tisztességes ember zavarban van, amikor arra gondol, mi lenne méltó büntetés az Orbán-család (és a hozzájuk tartozó hűbéresek) számára a NER bármilyen bukása után. Nehéz a jó válasz, mert az alkotmányos rend megdöntése, tízezrek értelmetlen “kórházi” halála, az oktatás, a tudomány, a felsőoktatás szándékos szétverése, egy nemzedék halálra ítélése, s a nagyüzemi méretekben, szervezett formában kirabolt közpénz-százmilliárdok után nincs olyan börtönbüntetés, amely méltóképpen kifejezné ezeknek a bűnöző gazembereknek a tetteit. De most még ezeken is túltesznek.

Azért nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert épeszű embernek nem jutnak eszébe ezzel arányban álló válogatott gonoszságok és embertelenségek. De az Orbán-család maffiája ebben páratlan fantáziával és utánozhatatlan gátlástalansággal rendelkezik. Tőlük lehetne ötleteket meríteni, és még annak a bibliai elvnek is megfelelne, hogy amit szeretnéd, hogy veled cselekedjenek, te is azt cselekedd másokkal. Ezzel a nagy “keresztény” maffiára így lenne érdemes büntetésként azt kiszabni, amit másokkal szemben ők tesznek.

Olyan emberekkel, akik nem követtek el semmit. A társadalom legelesettebb tagjait ők szó szerint Taigetoszra állítják és lelökik őket. Ha valaki még egyszer azt meri mondani, hogy az Orbán-rezsim nem egy fasiszta rendszer, csak tekintsen arra, hogy mit tesz az Orbán-család (ez a rendszer és az ország egy család foglya) a hajléktalanokkal. A hajléktalanokról szóló törvény nemcsak halálra ítéli az utcára kényszerült nyomorultakat, hanem előtte még megalázza, minimális emberi méltóságuktól is megfosztja őket azzal az intézkedéssel, hogy a személyes holmijukat elveszik és elégetik.

Amit egy hajléktalan magánál hord, az emberi önbecsülésének utolsó morzsája. A gyerekei fényképét, az életből megmaradt apró emlékeit, és a túléléshez szükséges legalapvetőbb holmikat. Ezeket ez a moslék felcsúti família és a kiszolgálói elégetik, majd utána halálba kergetik az embert. Ezek az emberek olyan állapotban vannak, hogy már az is a halálukat okozza, ha csak kimozdítják szokásos helyzetükből őket. Ezeket a szerencsétlen embereket pedig mostantól üldözni fogják. Bekényszeríteni túlzsúfolt szálláshelyekre, ahol el se férnek és aki akarná, az sem tudja betartani ezeknek a gazembereknek az embertelen és szemét “törvényét”.

Aki túléli, azt kényszermunkára viszik, amit közmunkának neveznek. Ezek az emberek rég kiestek a munkaerőpiacról, életmódjuk miatt képtelenek bármilyen munka elvégzésére, és a lelkiállapotuk sem teszi alkalmassá őket erre. Próbálja ki valaki akár csak néhány napig a hajléktalanságot, milyen mértékben pusztul le az önbecsülése. Aki pedig nem tud dolgozni, azt börtönbe csukják. Az ország legnagyobb bűnözői börtönöznek be ártatlan embereket, akik semmiféle bűncselekményt nem követtek el, a létezésüket nyilvánították bűntetté. Aki a hajléktalanokat bebörtönzi, az egy suttyó, bunkó gázszerelő nevén lopja ki a százmilliárd forintokat, magánrepülőgépekkel jár a hülye futballmeccseire, nem győzi dugdosni a lopott vagyonát.

Az Orbán-család pofátlanabbjai, mint Orbán apja, aki bányatulajdonos milliárdos lett a nép pénzéből, Orbán ájtatoskodó képmutató felesége, aki nagybirtokos, Orbán végtelenül és az elképzelhetőnél is pofátlanabb, saját lábán álló lánya 12 milliós karórájával, fatolvaj férjével megszerzett kastélyokkal, a szállodákkal, ahogy az Orbán-dinasztia leendő népnyúzóinak a szaros pelenkáit dobálja szanaszét amerre jár, a farizeus fiával, aki röpke néhány év alatt megtanulta az amerikai sarlatán tévéprédikátorok hazugságait, ígérgetéseit, aki ugyanazt a gyarmatosítást végzi a vallási életben, amit a mocskos apja a politikában, azt érdemelnék, hogy legyenek hajléktalanok, nincstelenek Magyarországon, de a saját törvényük szerint.

Ráadásul Orbán termeli is a hajléktalanságot, mert aki nem tud az Európai Unióba kiszökni dolgozni, és onnan fenntartani a családját, és a közműveket (amik természetesen az Orbán maffia oligarcháinak tulajdonában vannak) nem tudja fizetni, azokat kilakoltatják, és egyik napról a másikra hajléktalanná válnak. Ha nem tudnak hol menedéket kapni, egy hét alatt olyanok lesznek, mint bármelyik hajléktalan, aki tíz éve él az utcán. Üres futballstadionokra költik ezek az aljasok a pénzt, az elesett, rászoruló embereket pedig halálra ítélik...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.