2018. október 4., csütörtök

"FOLYTATÓDIK A KÁOSZ AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN"

SZTÁRKLIKK
Szerző: NAGY ANDRÁS
2018.10.04.


Tovább folytatódik a káosz az egészségügyért felelős államtitkár váratlan lemondása után, mondja Komáromi Zoltán. Az ismert háziorvos nem sok jóra számít az ellátórendszerben a következő időszakban sem.

...A háziorvos szerint az egészségügyből érkező Káslert Orbán Viktor a tavasszal azért nevezte ki emberi erőforrás miniszterré, hogy szakmailag ne támadhassák úgy, mint elődjét, Balog Zoltánt. „Arra azonban nem számíthatott, hogy Kásler Miklós elkezd majd tízparancsolatozni, meg ősmagyarozni, és mindenféléket nyilatkozni a kormánypárti sajtónak” – mondja.

Ugyanakkor, amióta Káslert megtették miniszternek, nem jelent meg a szakmai nyilvánosság előtt – hívja fel a figyelmet Komáromi Zoltán. Sem a legutóbbi országos szakmai rendezvényre nem ment el, sem a közeljövőben esedékes találkozókon nem várható a megjelenése. „Márpedig a szakmát nem szabad figyelmen kívül hagyni és ellenségként kezelni” – teszi hozzá.

Komáromi Zoltán szerint Kásler Miklós eltűnésének oka vagy az, hogy menekül, vagy mostanra ő is belátta, hogy nincsen semmilyen szakmai programja a kormánynak az egészségügyre vonatkozóan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.