2018. október 23., kedd

HÍR- ÉS TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS VOLT A MAI

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.10.22.


Szép jó estét mindenkinek, így pár órával október 23-a előtt. Az ünnepet megelőzően a kormánylapok, valamint a Fidesz prominensei is megkezdték az emlékezést. Kövér László házmester kezdte meg a sort, aki beszélt többek között: 3d-s nyomtatóval készített Macronról, európai nemzethalálról, hazaáruló ellenzékről és Orbán Viktor nagyságáról is. Nehéz is lenne részleteket kiragadni Kövér interjújából, így hát aki csak szeretné, az itt elolvashatja teljes terjedelmében a művet. Na de azért mégis, egy kis idézetet ide másolok:

"Egyáltalán: van még visszaút Euró­pának?

Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, ideértve még Ausztriát, Észak-Olaszországot, Németország keleti részét és Bajorországot, tehát a tágabban vett Közép-Európa jelenthet esélyt arra, hogy Európa eredeti valójában még fellelhető legyen a következő száz esztendőben is
. "

Jajj neked, drága Európa.

Aztán itt volt nekünk Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára is, aki a szuverenitás fontosságára hívta fel a figyelmet, illetve arra, hogy Magyarország már nagykorú. Megemlített azonban egy ennél sokkal fontosabb gondolatot is, miszerint:

"Amikor mi, magyarok megvonjuk a 20. század mérlegét, akkor kihúzhatjuk magunkat, mert bár két embertelen, emberellenes és gyilkos eszmének is itt voltak a képviselői, amikor külföldről Magyarországra jöttek, mindig csak egy nagyon szűk, „bűnözői elitet” találtak, amely együttműködött velük.

A magyar nép, a magyar emberek milliói sem a náci, sem a kommunista diktatúrával, annak ideológiájával nem azonosultak, a nemzet egésze sohasem hajolt meg és sohasem tört meg, mindig egyenes gerinccel várta azt a pillanatot, amikor a szabadság levegője beköszönt.
"

Biztos, hogy ez így volt, kedves Bence? A kommunizmus ideológiája elég sokak agyában táptalajra talált. Nem véletlen az sem, hogy Magyarországot, mint a tízmillió házmester országát említik. Ha valóban csak nagyon szűk bűnözői elitet találtak volna Magyarországon – mint ahogy arról Rétvári beszél – akkor nem lennének ma is sokan olyanok, akik visszasírják a Kádár-korszakot. Jó lenne már végre elfogadni, hogy igenis sokan egyetértettek Magyarországon a kommunista ideológiával, ez akár tetszik nekünk, akár nem.

Az MTI – az egykor szebb napokat megélt, ma már a hírhamisítástól sem megrettenő hírügynökség – a mai napon is sikeresen hírt hamisított. Nem tartott azonban sokáig az öröm, ugyanis órák alatt sikerült lebukniuk. Az MTA következőképpen számolt be az egyébként nagyszerű hírről:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.