2018. október 13., szombat

MEGSZŰNT A FIDESZ!

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: RÁTESI MARGIT
2018.10.11.


Emberek! Megszűnt a Fidesz!

Mivel magyarázható mással, minthogy a miniszterelnök kénytelen volt egymagában, személyesen jelölni a budapesti főpolgármestert?!

A Fiatal Demokraták Szövetségének, mint pártnak megszűnésére már huszonöt éve mutattak aggasztó jelek, amik az 1994-es választások után erősödtek föl, és mára az agónia vált teljessé. Az összes fiatal – és már nem annyira fiatal – demokratát leuralta egy elvek nélküli erőszakos egyed.

Mondjuk már a párt alakulása sem volt makulátlan, hiszen a tagság feltétele volt a 35 éves életkor. Én meg néztem ki a fejemből, mint 41 éves agg, ráadásul szocialista: mi fenéért kéne engem földbe döngölni sokmillió társammal együtt?

1998 és 2002 között elég világossá vált: mert egy elvetélt futballista, befejezetlen jogász, sértett bugris úgy gondolja. Innentől a valahai párt, a Fidesz megkezdte egyre gyorsuló lejtmenetét. Mára eljutott odáig, hogy némethszilárdságú elmék, szorgos, kétkezi maffiózók uralják. A Fidesz-tagságnak – sőt a magyar nemzethez tartozásnak – egyetlen kritériuma van: az ország kinevezett első szolgájának báva imádata. Nem számít, hogy ennek a fejében érdekes elgondolások születnek a nemzet jövőjéről, amibe beletartozik a közszolgáltatások szétverése, a nemzet harmadának kiirtása, a török hódoltság korának dicsőítése...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.