2018. október 31., szerda

MÉSZÁROS LŐRINC ÜZLETTÁRSA MEGNEVEZTE, KIK A FIDESZ ÜGYNÖKEI AZ MSZP-BEN - FÜLIG JIMMY NYILATKOZIK

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2018.10.31.


Az köztudomású, hogy a baloldali pártok áprilisban megakadályozhatták volna a Fidesz kétharmadát, ha akár csak egymással és csak Budapesten sikerül megállapodniuk a koordinált jelöltállításról - de nem tették. Az LMP különösen sáros a dologban: az ő jelöltjei minden esetben az MSZP-DK-én mögött végeztek, ha a magát zöldnek nevezett párt felülemelkedik önös érdekein, akkor ma nincs alkotmányozó többsége Orbán Viktornak.

Nem mellesleg az LMP azon se nyert semmit, hogy saját vélt érdekeit követte, nem ők, hanem a Fidesz nyert azon, hogy állva maradt az LMP 6 fővárosi képviselőjelöltje.

Azóta az LMP szétesett és végképp jobbra fordult: távozott a pártból a 2 társelnök, Hadházy Ákos és Szél Bernadett. Az előbbi meg is gyanúsította volt párttársait, hogy még a parlamenti frakcióban is van áruló. A B1 blog szavazásán eséllyel indult
-Csárdi Antal, aki el is ismerte, hogy többek között rá gondolt Hadházy,
- Keresztes László Lóránt, aki egy független ellenzéki jelölt javára se volt hajlandó visszalépni,

de azért nagy fölénnyel az az Ungár Péter nyert, aki egyszerre Orbán kormánybiztosának fia és Mészáros Lőrinc cégtársa, és aki augusztusban meg is írta, hogy nem szabad támadni a Fideszt, sőt, egyet kell vele érteni.

Ezek után Ungár adott egy interjút a HVG-nek, amit az Index szemlézett, és amiben az LMP erős embere megnevezett néhány szocialista politikust, Hiller Istvánt, Molnár Zsoltot és Nemény Andrást,

"akiknek helyük lehet a Fidesz utáni politikában is"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.