2018. november 17., szombat

GYURCSÁNY IRODÁJA IS MEGSEMMISÜLT A TERÉZ KÖRÚTI TŰZBEN

HVG ONLINE / ITTHON
Szerző: hvg.hu
2018.11.17.


400 négyzetméteren égett a ház tetőszerkezete, hatalmas volt a füst.

Tűz ütött ki abban a Teréz körúti irodaházban, amely a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának is helyet ad. A tűz azt az emeletet érinti, amelyen ezek az irodák is vannak. A tűzoltók már végzik az oltást, a tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tudunk. A tűz idején a párt egyetlen munkatársa sem volt az irodákban, személyi sérülésről nem tudnak - közölte a párt kora délután. Később kiderült, az irodák megsemmisültek.

Hatalmas a füst volt a körúton, helyszínen lévő tudósítónk azt mondta, a Szondi utca és a Teréz körút sarkán lévő ház tetejéről darabok is leszakadtak, a Blaha Lujza tér felé le volt zárva a körút. A Katasztrófavédelem negyed 3-kor még azt közölte, kb. 200 négyzetméteren ég egy négyemeletes épület tetőszerkezete, 3 után viszont már azt közölte, nagyjából 400 négyzetméter ég a tetőszerkezet.

A helyszínre tíz tűzoltó gépjárművel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc vízsugárral, köztük három emelőre szerelt vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tudott, végül délután ötre eloltották a tüzet, már már csak utómunkálatok folynak.

Egy ideig nem járt a villamos, hatalmas volt a dugó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.