2018. november 26., hétfő

KARAFIÁTH? FELJELENTED A TANÁRODAT? HÜLYE VAGY? ÉLETHOSSZIG SZORÍTJÁK MAJD A TÖKÖDET - ÉS EZT IS TŰRJÜK

24.HU / POSZT-ITT
Szerző: KARAFIÁTH ORSOLYA
2018.11.25.


Dermesztő felhívás jelent meg a 888.hu portálon: arra kérik az egyetemistákat, ha elegük van az intézményükben zajló „kéretlen baloldali politizálásból”, akkor egy megadott e-mail-címen jelentsék fel a tanáraikat.

Megint van min ventillálni a közösségi portálokon, izzanak a privát oldalak, mindenkinél olvasom, hogy meddig tűrjük még?!Nos, mondom a választ, ami immár egyértelműnek látszik: bármeddig.És lassan már bele se gondolunk, hogy a csodálatos, évek óta tartó tehetetlen hezitálásban mindenünk elveszett, minden kihullott a kezünkből. És már az is a baloldal fejére olvasható, ami nem is létezik.

Egyszerű a dolog:

ugyanazokat a vádakat sütik rá az ellenoldalra, alaptalanul, amivel azok őket vádolják, alappal.

Jelen esetben azt, hogy a nyáj lásson át a szörnyű propagandán. Ezen akár nevethetnénk, ha nem lenne pusztító.

Minden felszólalásra, jöjjön akár pártok, akár civilek felől, vagy egyszerűen csak egy független gondolkodó szájából, ráaggatják a propaganda címkét. Csakhogy a propaganda működésének feltétele nem más, mint a pénz, a paripa és a fegyver. Ezek nélkül, azaz médiafelület és hatalom nélkül nem működik.

Egyszóval az állami propaganda sem anyagi, sem erkölcsi határokat nem ismerő regimentjével rárontanak egy sokkal védtelenebb csoportra, melyet ráadásul ők fegyvereztek le.

Azzal a hadüzenettel a zászlójukon, hogy ezektől a rettenetes és a nemzet megmaradása szempontjából végzetes elemektől meg kell szabadulni. A plakátjaik, híradásaik és csöndben végzett aknamunkájuk alapján nem kétséges, hogy a baloldalnak (jelentsen ez most már bármit, hiszen látjuk, hogy minden úgymond baloldal, azaz pontosabban ellenség, ami nem a Fidesz) egy jogos és igazságos eszme érdekében pusztulnia kell...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.