2018. november 26., hétfő

A KÖZGÁZ III/III-AS ÜGYNÖKE TÖKÖNRÚGJA MARXOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.11.26.


Figyelemre méltó vállalkozásba kezdett a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, Németh Sándor, és személyi titkára, Morvay Péter.

Egy Füles újságnál is kisebb formátumú könyvvel, amelyben 18-as betűmérettel sikerült elérni a 70 oldalas terjedelmet, zúzzák porrá Karl Marx 100 kötetes életművét. Ekkora méretű keresztrejtvényeket meg lehet fejteni a Tatabánya-Környe közötti vasútvonalon.

Ezután pedig a felvilágosodás eszméit képviselő liberálisokat Marx ideológiájával azonosítják, ami közvetve a fentiekkel való azonosságukat jelenti. De szerintük a muszlim terrorszervezetek is Marx programját követik. Ebből kifolyólag a mai liberálisok, valamint a balliberális média a nemzetiszocialistákkal és a muszlim terroristákkal (népirtókkal és gyilkosokkal) egy csoportba tartoznak. Az összekötő kapocs az univerzális bűnbak, Karl Marx.

Mindez abból következik, hogy Morvay az antikapitalizmust az antiszemitizmussal keveri, és a kapitalizmus feltételeinek felszámolását a zsidók szó szerinti megsemmisítésével azonosítja.

A “Köztünk élő Marx” című füzetecske szerint a “balliberális média” Marx programját valósítja meg, a sajtószabadság pedig a társadalom alapjainak aláaknázását és lerombolását jelenti.

A szekularizált állam egy újmarxista modell, amelynek himnusza nem az Internacionálé, hanem John Lennon “Imagine” című dala.

Marx minden tekintetben megfelel a szektás keresztény ellenségképnek, azt leszámítva, hogy Marx nem volt transgender, nem volt meleg és nem volt abortusza, de ha a szerzők belemelegednek, még lehet. Morvay Marxot egyszerűen “sátánistaként” mutatja be. Észak-Koreát “marxista rezsimnek” nevezi. Marxhoz képest a mai Észak-Koreát pozitív színben tünteti fel, amely szabadulni kíván a marxista múlttól.

E megállapítás értékelésénél figyelembe kell venni, hogy a zsebkönyvnek sem nevezhető “mű” születésekor az észak-koreai diktátor találkozott Donald Trumppal, emiatt személye egy csapásra pozitív megítélés alá esik. Mert minden mindennel összefügg, és minden elfoglalja a neki megfelelő helyét a Hit Gyülekezete univerzumában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.