2018. november 29., csütörtök

KELL A GYŰLÖLETKELTÉS, SOROS MÁR NEM ELÉG

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2018.11.29.


Ez már mindennek az alja, ráadásul mindezt állami pénzből, a mi pénzünkből finanszírozzák” – kommentálta megkeresésünkre - a Guy Verhofstadt Orbánt bíráló akcióját leutánzó kormányzati plakátkampányra - Horn Gábor, a Republicon Intézet vezetője. Kovács Zoltán kormányszóvivő tegnap mutatta be azt a gépjárműre applikált molinót, amely az európai liberális frakció vezetőjét figurázza ki.

„Kell a gyűlöletkeltés, úgy látszik, Soros már nem elég, most már egy európai figura kell, s ebben a megközelítésben Verhofstadt alkalmas, hiszen évek óta következetesen kiáll Orbán politikájával szemben” – szögezte le a Hírklikknek Horn Gábor, emlékeztetve arra, hogy a liberális politikus volt az, aki felvette a kesztyűt és olcsón, egy kocsira szerelt plakáttal reagált Orbánék 2015 óta migránsügyben folytatott kampányára, egyértelműsítve, hogy ezt nem lehet hagyni.

Amatőr számításaim szerint 2015 óta 300 milliárd forintot költöttek Orbánék a gyűlöletkampányra” – mondta Horn, aki szerint a most bejelentett magyar kormányzati kampány az abszurd játék újabb eleme...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.