2018. november 15., csütörtök

NER-FILOZÓFIAI TANSZÉK A CORVINUSON (TEKNŐSPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.11.14.


Próbálok napirendre térni ezen tudományos közlemények felett, de nem nagyon sikerül. Jogi képviselőnk szerint érdekesebb téma lenne a kelet-ázsiai rózsateknősök társadalmi életének vizsgálata, és inkább arról kellene írnom, nem ezekről a cikkekről. 

Ha Prof. Dr. Lánczi András kelet-ázsiai rózsateknős lenne, és az ún. Vezérteknős kineveztetné a teknősegyetem rektorává, esetleg úgy hálálná meg ezt a Vezérteknősnek, hogy adna a Vezérteknős egyik kedvencének egy teknőstanszéket. A kelet-ázsiai rózsateknősök igen gyakran nyugat-atlantiszi sisakosteknősnek képzelik magukat, és szeretnék ha az ő teknősegyetemük felkerülne a nyugat-atlantiszi sisakosteknősök legjobb kétszáz teknősegyeteme közé. Azt is gondolják, hogy ezek a teknősintézeti kinevezések is ezt segítik elő. Ezzel kapcsolatban jegyezte meg Carl von Linné, hogy a kelet-ázsiai rózsateknős nem a legélesebb hüllő a mocsárban.

Mintha gyanakodva nézne rám jogi képviselőnk, ezért szeretném megjegyezni, hogy a kelet-ázsiai rózsateknősök változó testhőmérsékletű állatok, akik lágyhéjú tojással szaporodnak, lábuk elég kicsi, kivéve a Vezérteknősök nőnemű leszármazottjaiét, amelyeké elég nagyok is lehet.

A szigorú feltételes módban kinevezett rektorteknős által még szigorúbb feltételes módban kinevezett ún. milliárdosteknős is képzeli magát valaminek, konkrétan filozófusteknősnek. A cipőteknősöknek több esélyük van arra, hogy filozófusteknősök legyenek mint neki, de ahol ez a rektorteknős, ott tényleg minden lehetséges...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.