2018. november 24., szombat

ORBÁN VIKTOR NEM HAGYJA AZ ÚT SZÉLÉN KORRUPT ÉS POPULISTA BARÁTAIT

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2018.11.24.


Nem kell aggódniuk a világ korrupt és saját népüket hülyítő politikai vezetőinek, ugyanis, ha egyszer már lapogatták Orbán Viktor hátát, akkor bízhatnak abban, hogy szükség esetén menedéket kapnak a magyar kormányfőtől. A Gruevszki-botrány egyértelművé tette a világ számára, hogy Orbán egyedül azokon segít, akik megmentésétől hasznot remél. Az is világosan kirajzolódik a volt macedón miniszterelnök sztorijából, hogy Orbán Viktornak is van főnöke, akit úgy hívnak: Vlagyimir Putyin.

Úgy is mondhatnánk, hogy az orosz elnök a magyar miniszterelnökkel végeztette el a piszkos munkát. Ez lehet, hogy durván hangzik, és kézzelfogható bizonyíték nincs is rá, de leginkább az orosz elnöknek állt érdekében kimentenie Nikola Gruevszkit Macedóniából, és egy olyan ország védelme alá helyezni, ahonnan kevés esélye lehet a balkáni ország kormányának visszaszerezni a hazájában jogerősen elítélt politikust.

Ezt körülbelül úgy kell értelmeznünk, hogy tök jó, ha más országokban jogerősen elítélt politikusok tömegesen jelentkeznek majd nálunk menedékjogért.

Komoly kockázatot vállalt ugyanis a magyar külügy azzal, hogy diplomaták közreműködésével lényegében kicsempészték az országból az egykori macedón kormányfőt, a kormányzati kommunikációs gépezetnek pedig turbó fokozatban kellett az ostobaságokat gyártania annak érdekében, hogy legalább a Fidesz szavazói elhiggyék: jogilag minden rendben volt, amikor kimenekítették a korrupcióért elítélt politikust...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.