2018. december 18., kedd

AZ UTOLSÓ HETEK EZEK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.12.17.


Szép jó estét mindenkinek! Lássuk a mai nap kiemelt kommentjeit:

Többet értek el mint az 5 pont beolvasása. A huzamosan bentrekedt kéviselők egyenes adásban közvetítették az eseményeket. Az őket ért atrocitásokat, Hadházy és Széll Bernadett képviselők kidobását. Egyenes adásban sajtótájékoztatást tartottak egymásnak és a biztonsági őröknek. Mindezt okos telefonnal, ami ugye barátságban van az internettel. Öngól ez az orbánista médiának. Az 5 pontot kevesen láthatták volna azt is megspékelve egy kis hazugsággal, így viszont ország világ láthatja hogy is működik a demokrácia hazánkban.(Marika)

Egy fontos dolgot kihagytak.
6.pont: Követeljük a kormány azonnali lemondását és új választást.
Mi dönthessünk arról, hogy ki vezesse ezt az országot
.(Csabáné)

Nagyon tisztelem azokat, akik sokadik napja kimennek, vállalva a könnygázt, a rendőri túlkapásokat, a hideget, az éjszakázást… Most, hosszú idő óta megint azt kezdem érezni, hogy van remény! (Andrea)

Mondtam én, hogy ezek hegesztőpisztollyal szőrtelenítik azt a baba kis pofikájukat, mert a kazánlemezt sajnos nem viszi a beretva. Most is, és minden más ellenzéki megmozdulás alkalmával olyan elképesztő hazugságokkal kommentálják az eseményeket, hogy az ember kezében önálló életre kél a hólapát. Persze érthető. Minden lehetséges eszközzel (mondom; minden lehetséges eszközzel) meg fogják védeni a hatalmukat, mert pontosan tudják, hogy amit műveltek/művelnek, azért egy jogállamban 100++ év sitt lenne a jutalmuk. Kis túlzással az életükért futnak. Az összelopott javaikért, az einstandolt iparágakért (dohánybiznisz), az anyagi-egziszenciális biztonságukért, amit önerőből, saját tehetségükkel a büdös életben nem tudtak volna megteremteni. Ezeket megvédeni semmi sem drága nekik. Lesznek még csúnyább események is, ha nem fullad ki a tiltakozáshullám. De miért is fulladna ki? Magunkért, a gyerekeinkért tesszük, hogy itthon is lehessen mosogatni annyiért mint Londonban, vagy IT-s szakembernek lenni svéd fizetésért. Ameddig ezek a senkiháziak a nyakunkon ülnek, addig el sem kezdődik egy normális világ irányába mutató folyamat, marad a fenenagy nagymogyoró büszkeség, meg a lyukas cipőbe dugott kamatláb…(Aegean)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.