2018. december 21., péntek

HÁTHA MOST NEM UNJUK MEG, HÁTHA MOST NEM MEGYÜNK HAZA BEJGLIT SÜTNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG 
Szerző: Swan Edgar
2018.12.20.


Szép estét! Mai kiemelt:

Ámbörök! Kicsit visszakanyarodva a reggeli cikkhez is, most, hogy Bárány Balázs mellé kaptunk egy Jakab Pétert is (azért ne feledkezzünk meg Puzsérról sem, ő trollkodta szét először az M1 emésztőgödör egyik műsordarabkáját), meg más eddig csak ellenzékinek nevezett ellenzéki politikusoknak is sikerült megtalálniuk a hatalom kettőre zárt hermeneutikus várkapujához a megfelelő kulcsot, most cselekedni kell! Erre vártunk rég óta, hogy legyen valaki/valakik, akik „odateszik magukat”, vállalják a népfelség megtépázott és szarba taposott elvének visszaállításával járó összes kockázatot. Akik mögé fel lehet sorakozni, akik képesek erőt mutatni a tücc-tücc politikai csasztuskák világában, hogy igen is van lehetőség a minőségi, szebb, jobb zenék hallgatására. „A változás mindig kitermeli azt, akire szükség van”- írja Róbert. Így van. Meg azt is, aki elindít(hat)ja azokat a változásokat. Hát, most „Válámi ván, dé ném áz igázi”- mondaná Rajkin, hát tegyük igazivá avval, hogy elfogadjuk őket. Más választásunk amúgy sincs. Az „ez a sarc lesz a végső”- jelmondatával el kell fogadnunk és be kell állnunk mögéjük. Most (már) nem játszik az eltartott kisujj Jakab esetében(sem), hogy háezjobbikosbammeg, háveleasztánsose. Mindenkire szükség van, aki elkötelezettséget mutat ennek a tizenhatodik hatványon Augiász istállójának a kitakarítására. És félre kell tenni a polkorrekt szarkenegetést, láttuk mekkora sikere[…] volt eddig. Be kell menni avval a kulccsal és rendet csinálni. Ha avval nem, akkor sperhaknival, de be kell. Mert az látszik, hogy igen is van remény. Abból is, hogy komoly üzemzavar keletkezik a sziksztinájn figurával egymást kényeztető lápi intelligensek világában, amikor valaki belecsinál a mocsármédiájuk ventilátorába. Szóval, hajrá Bárány-Jakab-Tordai-Varjú- Ujhelyi… s valahány név az ellenzéki naptárba’, benézitek ti még ezt, elvtárs-pajtások! (Aegean)

Szokásom szerint hagyom a dagadt ruhát (és a megszokott rendet) másra, nem lapátolom össze a nap híreit, mert mondandóm van egyéb ügyekben. Gyengébb idegrendszerű kedves olvasóktól most búcsút is vennék, tessék pihenni, beszélgetni, olvasgatni valami kellemeset, vagy tévézni. Itt mindenféle ronda szavak és egyéb, nem alvás előttre való csúfságok várhatók.

Az Orbán-banda erős kínjában kitalálta a megoldást: tolják tovább az eszelős hülyeségeket. Az a tuti. Kilökték a kamerák elé Szijjártó Péter teremfocistát, aki anyuciéktól kunyizott néhány tízmilliót (konkrétan 45 milliót saját bevallása szerint) luxuskacsaláb vásárlásra de amennyire tudom – a vagyonbevallásából – 30 millió forinttal még most is tartozik. Tehát egy ilyen komoly államférfi állt ki elmagyarázni nekünk, értetlen hülyéknek, hogy a kétharmad az ugyan mindenre feljogosítja a Fideszt (akkor is, ha meg sem közelíti a valóságban a kétharmadot), ellenben mindenki más hülye, aki a kétharmadra hivatkozva be akar tartatni egy döntést, mert mindenkinek az anyja picsája. Ez most az úgynevezett ENSZ migrációs csomagjáról jutott eszébe Petivitéznek, amit ugyan a tagországok nagy többséggel (olyan kilencven százalékban) elfogadtak, de Orbán Viktor nem akarja, úgyhogy nem is érvényes. Kész.

A másik nemzeti zsenink – Rogán Antal nevű – is előkerült az illegalitásból. Úgy vannak vele, hogy a hülye magyar már amúgy is elfelejtette a Rogán házaspár viselt dolgait, Cili asszony bicskanyitogatóan drága toalettjeit – hiába, erős a verseny Vajna és Tiborcz feleségével kell megküzdeni -, a helikopteres lagziba járkálást, és akkor még a különféle üzleti érdekeltségekről nem is ejtettünk szót. Tóni most teljes erőből sípol, mert ha nem a Fidesz győz az EP választáson, akkor jönnek a migránsok és elárasztanak minket.

Hát a fasz tudja, ki az a megátalkodott hülye, aki komolyan elhiszi, hogy csak akkor van jövője, ha Deutsch Tamás és Szájer József továbbra is extra fizetésért bohóckodhat és ócsárolhat mindenkit, aki nem fideszes. Az a helyzet, hogy változtak a dolgok. Mondogatom én egy ideje, hogy sokáig hülyének lehet nézni igen sok embert, de a végtelenségig egy országot nem lehet. Pedig még most is ezen küzd Orbán udvartartása. Apropó, az megvan, hogy megkérdezték a végtelenül bátor felcsútit, mi lesz a rabszolgatörvénnyel, ő pedig annyit bírt böfögni, hogy most fogadták el, működni fog és jó lesz az? Hát pajtás, tényleg jó lesz az. Napról napra jobb.

A tartósan hülyének nézettek lassan eszmélnek. A vidéki városokban tömegével mennek utcára az emberek. Már nem fosnak a helyi fideszes kiskirályoktól. Tudom, a falusiakra épít a bűnbanda. Azokra, akik a közpénztévét nézik, ahová a csúti gázszerelő szállítja a kultúrát. Azokra, akik elhitték a migránshadakat és bármit, amit az elmúlt években az arcába hazudott a pártpropaganda. Van egy rossz hírem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.