2018. december 21., péntek

INNEN LESZ SZÉP SATUFÉKKEL MEGÁLLNI A SZAKADÉK SZÉLÉN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.12.21.


Jó reggelt kívánok! A hagyományőrzés jegyében a cizellált, eltartott kisujjú, galamb- és mimózalelkű fröccsöntött keresztényeknek is, akik az adventi elcsendesedést, a kis jézust (nagybetűvel), a szegény gyerekek szánkóit, a közelgő karácsonyt és további számolatlan, hangzatos-csöpögős tartalom nélküli szólamot mind-mind arra használnak ez idő tájt, hogy a végtelenbe belehajlítsák azt a kibaszott valóságot, aminek már így is fél centis darabokra törték a gumigerincét. Ilyen ez a nemzetikeresztényfideszes adventi bejgli mögé bújás: harcolnak, köpködnek, fröcsögnek, helyretesznek, felmossák a padlót, darabokra cincálnak, jól megmondják, kiosztják, feladják a leckét. A hitetlen kutyáknak, a csőcseléknek és Soros-bérencnek titulált szintén magyar embereknek, akiknek van pofájuk ádventkor és karácsonykor felháborodni azon, hogy hülyének nézik őket és fát vágnak a hátukon. Hallatlan, felháborító és veszélyes! Hogy az istenadta hosszú idő után elkezd gondolkodni az egyetlen élete, jelene és jövője fölött, majd önként megy ki a mínuszokba megfagyni. Ennél valóban nincs ennél nagyobb veszély, ami a kétharmadra nehezedne.

Jelen állás szerint az van, hogy az egyik névtelen propagandista helyre tette a jobbikosokat, a szénné alázott háromnevű másik propagandista valójában felmosta a padlót Jakab Péterrel (sajnos úgy tűnik, mi már soha a büdös életben nem fogunk egy filmet nézni ezekkel a kilóra felvásárolt szekértolókkal), a toporzékolási miniszter darabokra cincálta (megint) a CNN-t, és különben is Orbán Viktor a király. Közben – mert a NER mindig is rímelt saját magára – Rogántól Kövérig turnéznak az elvtársak a közpénzből lenyúlt milliárdokon hizlalt saját médiájukban és szórják az átkokat ugyanazokra a magyar emberekre (ellenzék, fiatalok, idősek, renitens szakszervezetisek), akik nem annyira hálásak, amiért az ország kozmetikázott gazdasági helyzetének további kozmetikázása érdekében valójában beismerik: újabb és újabb réteg bőrt szükséges levonni a magyar munkavállalókról azért, hogy működjön itt még valami.

Csak szólok, mert állítólag a jófejség is keresztényi izé (nem mintha nem szarnám le magasról, hogy ki micsoda, és nem mintha a rabszolgatörvény lenne a legnagyobb veszély, ami erre a kizsigerelt, kiskorúsított országra leselkedik), hogy miközben a melósnak joga van annyit túlórázni, ameddig kidől a futószalag mellől (és bár nem kötelező, legfeljebb másnap már nem kell bemennie dolgozni), a közpénz jellegének megváltoztatásában élen járó Matolcsy Rómeó Magyar Nemzeti Bankjában átlagosan 550 ezer forintos jutalmakat osztogattak szét a boldogkarácsonyra való tekintettel a dolgozók között. Csak hogy világos legyen, kinek hol a helye. Mondhatjuk azt is, hogy én vagyok az irigy panelproli, a Soros által felbérelt bérenc, a magyarság, a haza, a nemzet ellensége, aki magasról leszarja, mennyire megviseli Rogán Bűnöző Antal (akinek olyan vastag a bőr azon a nyúzott pofáján, hogy olvashatatlan pacákat küldött közérdekű adatok helyett az Átlátszónak, mert ennyire kreténnek nézi az adófizetőket) lelkét magánemberként az a sok támadás, ami az elmúlt hetekben a nemzetikeresztény O1G kormányát éri, csak hát bárhonnan nézzük, még senki nem hugyozott a trambulinról akkora élvezettel az alattvalók fejére, mint ez a banda. Természetesen nem az a lényeg, hogy én mit gondolok, hanem hogy Békéscsabától Zalaegerszegig mit gondolnak az emberek erről a kilencedik éve tartó mutatványról. Márpedig – bejgli illat, karácsony, kisjézus ide vagy oda – most először a vidék is megmozdult, és ha a vidék egyszer megfordul, akkor baszhatják az elvtársak a műanyagkereszténységüket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.