2018. december 7., péntek

ITT MÁR VALÓBAN NINCS SENKINEK SEMMILYEN FELELŐSSÉGE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.12.07.


Szép jó estét mindenkinek! Kezdjük a ma estét is a kiemelt kommentekkel, mely ezúttal csak egy lesz:

Ha a FIDESZ RABSZOLGATÖRVÉNYE most sem érinti meg a társadalom ingerküszöbét ez a nemzet véglegesen behódolt egy köztörvényes bűnözőkből álló nemtelen hordának .

Az a kormányzat amely erősen bátran mer rúgni elesettekbe nem méltó e nép bizalmára ! Az a kormányzat amely tehetségtelen és aljas egyedekből áll ,folyamatosan másokat hibáztat ,beteg megrokkant embereket vádol hogy ők rontották el , a legaljasabb emberiségellenes törvényi eszközökkel él egy egy vagy több teljes generáció megélhetésének ellehetetlenítésével és a társadalom félrevezetésével . Nem Szolgálja jól a társadalom érdekeit ! Az a kormányzat amely képes 3 év leforgása alatt rokkant embereket az amúgy is szemtelen minimál nyugdíj után számolt ellátás mértékét 35% csökkenteni , tényszerűen halálra ítél tízezreket ! Az a kormányzat amely dolgozóit teljes mértékben kiszolgáltatottá teszi,érdekeinek védelme helyett egyoldalú kifosztását ,megalázását teszi lehetővé . MÉLTATLAN A TÁRSADALOM KÉPVISELETÉRE !
Az a kormányzat mely a kilakoltatások előidézője tényszerűen közreműködője és haszonélvezője ! Nem szolgálja jól a társadalom érdekeit !
Az a társadalom aki mindebben közreműködő az ugyanolyan becstelen bűnöző !

A kormányváltás kívánatos lépései !

Népek fölött egy olyan hatalom terjeszti “védőernyőjét”, amely kizsigereli, a szárnya alatt védelmet remélő egyéneket, társadalmakat. Ha bármikor, bármely Kormányforma alkalmatlanná válik a célok megvalósítására, a nép Joga, hogy az ilyen kormányzatot megváltoztassa vagy eltörölje, és új Kormányzatot létesítsen, olyan elvekre alapítva és hatalmát olyan módon szervezve, amely jobban védi Biztonságát, és jobban elősegíti Boldogulását. A józan ész azt kívánja, hogy a jól bevált Kormányzatot ne változtassuk meg jelentéktelen és múló nehézségek miatt; és valóban a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberiség inkább szenved mindaddig, amíg a rossz nem válik elviselhetetlenné, mintsem hogy kivívja jogait, és eltörölje a megszokott formákat. Ha azonban a visszaélések és bitorlások hosszú sora mindig ugyanazt a Célt szem előtt tartva azt bizonyítja, hogy a népet teljes zsarnokságba kívánják hajtani, a nép joga és a nép kötelessége, hogy az ilyen Kormányzat igáját levesse, és jövő biztonsága érdekében új Védelmezőkről gondoskodjék.
Dicsőséges felemelkedés az osztályrésze azoknak a nemze­teknek , melyek az ősök tengernyi véráldozatával megszentelt ta­nulságok szerint élnek .

Átkozottak azok az unokák , akik az ősapák áldozatos éle­tével nyújtott tanulságokat nem igyekeznek a legmesszebbmenően hasznosítani nemzetük életében, hanem az ősök könnyével és vé­rével megírt útmutatásokat semmibe véve, vak önzésük szerint élnek és ismételten elősegítik , vagy lehetővé teszik azt , hogy a nemzet életében megismétlődjenek ugyanazok a hibák És nyava­lyák , amelyek már egy ízben súlyos zavarokat idéztek elő , vagy romlásba döntötték a nemzetet.

1.Szakértői kormányzat létrehozása !
2.A teljes közigazgatás feloszlatása és újraszervezése!
3.A 28 év alatt létrehozott összes törvény semmissé tétele .még azoké is amiben közreműködők voltatok !
4. A Fidesz által összetákolt alaptörvény megsemmisítése !
Alkotmányozó nemzetgyűlés létrehozása !

Ha mindezt nem teszitek meg . Minden egyes szavatok és ígéretetek pusztába kiáltott szavakká válnak üres kámfor álom szavakká amik politikai hazugságokká válnak a hatalom megszerzése érdekében .
Ha ezeket nem valósítjátok meg tehetetlen bábjaivá váltok annak a jól felépített rendszernek ami a nemzet teljes kifosztására irányul.
Mert akik egy nemzet megrontására törnek összetartva cselekszenek! (László)


Érkeznek az ünnepek, így hát a nemzet sajátlábai, a pufidzseki hazai megtestesítői azonnal útra is kéltek, hogy Bécsben – a nemzeti érdekeket semmibe véve – bevásároljanak. Természetesen az Orbán-Tiborcz párocskáról van szó, akik fittyet hányva Lázár intelmeire, gond nélkül flangáltak Bécsben, hogy szépen költekezzenek a magyar adófizetők pénzén, akarom mondani a saját lopott pénzükből. Azt nem tudni, hogy szaros pelenkát is hagytak-e valahol az út szélén, de nem lepne meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.