2018. december 19., szerda

MINDEN HÜLYE HOBBIJÁT MILLIÁRDOKKAL TÁMOGATJÁK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.12.18.


"Egy tavaly júliusi kormányhatározat szerint 387,5 millió forintot költöttek volna a madárgyilkos Semjén magááhobbijára. Azóta eltelt másfél év, egy kapavágás nem történt, de a 387,5 milliós teljes költség máris 7 milliárdra emelkedett. Ne legyen kétsége senkinek, nem ez lesz a végleges összeg."


...Egymillió vadászt várnak, halomra gyilkolják a vadállományt.

Egyes kórházak sebészetén nincs ultrahang-diagnosztikai lehetőség, a betegek kórházi ellátádáról ne is beszéljünk, de Semjén Zsolt orvvadász 7 milliárd forintot költhet el az általa kezdeményezett vadászati világkiállításra.

Kovács Zoltán nemzetközi kormányzati hazudozó felelős a rendezvények lebonyolításáért, aki azzal indokolta ezt az irdatlan összeget, hogy a világkiállításra egymillió vendég érkezik. Semjén Svédországban egy állami pályázatokkal kitömött szállodás üzletember pénzén házi rénszarvasokra “vadászott”, majd a nyilvánvalóan korrupciós ügyletről azt mondta, hogy amikor a költségeket finanszírozó vállalkozó több százmilliós vissza nem térítendő támogatásából épült szállodát megnyitotta, akkor azt hivatalos minőségében tette, ugyanennek az embernek a pénzén folytatott vadászatokon viszont magánemberként vett részt és a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Erre a speciális felfogásra való tekintettel, amelyen a világ bármelyik közrendőre jót mulatna, és úgy vágná be a börtönbe, hogy leesne a vadászkalap a fejéről, érdemes lesz figyelni, hogy a 7 milliárdból mennyi pénz használódik el Semjén magánemberi minőségében. Kovács Zoltán nemzetközi hazudozó mindenesetre azt mondta, hogy a 7 milliárdból először is létrehoznak egy projektcéget, amely finanszírozza és szervezi a világkiállítással kapcsolatos munkákat. Magyarul: felállítanak egy céget, amelyen keresztül milliárdokat szivattyúznak majd ki szokás szerint. Jönnek a “közbeszerzések”, felkészül “Mészáros Lőrinc” és a fához különösen értő Tiborcz István. Ha a pénz az Orbán-családhoz megy, akkor Semjén is garázdálkodhat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.