2018. december 19., szerda

PINTÉR VOLT CÉGE IS ŐRZI AZ MTVA SZÉKHÁZÁT

MFOR 
Szerző: SZÉKELY SAROLTA
2018.12.17.


Az MTVA biztonságát ellátó fegyveres őrök mellett Pintér Sándor volt cégének emberei is azok között voltak, akik meg akarták akadályozni az ellenzéki képviselőket a székház bejárásában.

Hétfőn délutánra már tucatnyi ellenzéki képviselő volt az MTVA Kunigunda utcai székházában, hogy felolvashassák 5 pontból álló petíciójukat a köztévében. A képviselők közül többen is élőben közvetítették az ott történeteket. Az MTVA biztonságát ellátó fegyveres őrség tagjai a nap folyamán többször is konfrontálódtak az ellenzéki képviselőkkel: Szél Bernadettet és Hadházy Ákost egyszerűen csak eltávolították az épületből, de előtte őt is leteperték a biztonságiak, ahogy később Varju Lászlót, a DK képviselőjét is.

Mint azt az Index megírta, ami történt a nap folyamán, az akár a Belügyminisztérium utasítására is történhetett. A fegyveres őrségnek ugyanis többek között a Honvédelmi Minisztérium Központi ügyeletéről és a Belügyminisztérium ügyeletéről érkező utasításokat is végre kell hajtania.

Az MTVA-székházban azonban nemcsak a fegyveres őrség teljesít szolgálatot, hanem Pintér Sándor belügyminiszter egykori cége is, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. Tordai Bence, párbeszédes képviselő videóján jól beazonosítható, hogy egyes őrök a cég logójával ellátott egyenruhát viselnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.