2018. december 19., szerda

VENDÉGÍRÁSSÁ IDEGESÍTETTEM MAGAM


KOLOZSVÁRI SZALONNA
- VENDÉG BLOG
Szerző: Margit
2018.12.18.


Drágáim, csak, hogy elég világos legyen: nem, nem CSAK közvetlenül a multik érdeke a 400 óra túlmunka, 3 év múlva kifizetve, mert:

– az autógyárakban a “Mitarbeiter” azaz a kétkezi melós nem közvetlen a gyárral áll munkakapcsolatban, hanem egy MUNKAERŐKÖLCSÖNZŐ céggel,

– csak a Fidesz vagy ahhoz közeli Munkaerőkölcsönző cégek vannak szerződéses jogviszonyban a gyárakkal,

– tehát OV és/vagy Mészáros a főnökük, ezért közvetlenül a rabszolgatartót Orbán Viktornak hívják!

– ha kiszámoljátok, 2019 januárjában lép életbe a rabszolga-törvény, amihez, ha hozzá adsz 3 évet, pont a Fidesz ciklus vége …

– Viktor majd nem fizeti ki az alkalmazottakat, viszont 3 évig heti 48 órában, kvázi kommunista szombatoztatja őket,

– és a következő kormánnyal fizetteti ki a tartozást … és ezt a pénzt is, teljesen váratlanul benyeli!

– szóval hiába is nem értene mondjuk az autógyár egyet a rabszolgatörvénnyel, nekik mindenképpen jól jön, hiszen közvetlenül nem áll az alkalmazásukban szinte senki,

– ő mossa kezeit, hiszen a közvetítő cég folyamatos munkaerőt ígért és szarért-húgyért biztosítja is azt.

– Vagy biztosítani véli … de szemben a magyar bruttó 3 euró bérrel, ugyanezért a munkáért Németországban 10 eurót kapsz, és a hónap végén kifizetik.

– Kéz kezet mos kérem szépen … . és heti egy teljes napot dogozik januártól minden melós közvetlenül Orbán Viktornak, INGYEN!

– a sárga csekkre meg majd írd rá, hogy díjfizetés 3 év múlva … vagy mondd a bankodnak … vagy a NAV-nak, hiszen az adót a céged be fogja fizetni a túlmunka után, csak te nem kapsz lófaszt sem, de NEKED MINDENÉRT fizetned kell!

– “16 tonnát raksz és mennyi a bér, egy nappal vénebb vagy a hiteledért! Szent Péter engem ne hívj, én nem mehetek, mert a lelkem a vállalatot illeti meg!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.