2018. december 2., vasárnap

RETTEGJÜNK EGYÜTT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.12.01. 


Szép jó estét mindenkinek! Már-már szokásunkhoz híven kezdjük a ma esti posztot is a napi hírekre reflektáló kommentekkel, hisz továbbra is úgy véljük, hogy fontosak lehetnek egy párbeszéd megindításához.

A Fidesz sikere az ellenzéki pártok fölött abból fakad, hogy
– neki(k), vagyis Orbánnak van egy, mindenek feletti célja, az ellenzéki pártoknak nincs,
– neki(k) van küldetéstudata, az ellenzéki pártoknak nincs,
– neki(k) van gátlástalansága, az ellenzéki pártoknak nincs,
– neki(k) van szervezőképessége, az ellenzéki pártoknak nincs.

Azt nem tudom, hogy a maffia-alakzat a leghatékonyabb és legfegyelmezettebb szervezeti forma-e egy társadalom vezetésére, főleg hosszú távon, de az kétségtelen, hogy az ellenzék(ek) és hiányzó vezető(i) a fenti tulajdonságok hiányában esélytelenek a nerrel szemben.

Marad tehát az, hogy vagy a ner csapodik önerőből a falnak, vagy valamilyen külső erő hat rá eredményesen.(masikszempont)


Nagyon jól megfogtad a lényeget.
Nem az online térben kell megnyerni a választást (és főleg nem a kampány időszakban), hanem a való életben.
Egy gondolat ébresztő…
Van – e valaki rajtam kívül akinek feltűnt hogy jelenleg a mai politikai palettán egyetlen csoportosulás van akik úgy viselkednek ahogy a választóik elvárják és az eddig nem őket választó bizonytalanok is minimum szimpátiával nézik?
Ötlet?
Nincs?
Súgok a Ketfarkúak Magyarország egyetlen viccpártja, ironikus, nem?!
Igen kotkodácsolnak, ingyen sört ígérnek, és itt jön a de…
A kampánypénzt olyan civil szervezetek megsegítésére fordítják ami tényleg előre viszi az átlag szavazók életét, buszmegálló.,bringaút épül belőle. Lakókocsi vásárlások lesznek a kampánypénzből azoknak akiket a hajléktalanságukból kifolyólag a királyság kriminalizál…
Hány és hány embernek segítettek ezek az ötletek közvetlenül és közvetve is.
Pl a bohóc doktorok tuti rájuk szavaznak legközelebb, de azok a hálás szülők is akik gyerekeit ezek a dokik gyógyítják.
Az etyeki kutyamenhely dettó dobja majd az X-et, de jó eséllyel azok is akik onnan kutyust elhoznak, miért? Azért hogy legközelebb meglegyen a 2%hogy ne kelljen visszafizetni…
És most a kérdés
Miért nem jut eszébe egyetlen pártnak sem az ilyen irányú, emberközeli politikai tőke építés?
Szaros pelus helyett ilyen és ehhez hasonló dolgokkal kéne foglalkozni….(Csaba)


Van annak egy különösen pikáns bája, amikor az elvtársak közül kiáll valaki, zsebében a bölcsek kövével elmagyarázni, hogyan lehet megreformálni az ágazatot. Elegánsan elfelejtve (Dr. Alzheimer terápiájára jól reagáltak) azt, hogy azért mert a rendszer szügyig áll a szarban, azért vastagon ők is felelősek. Mert nem csak az elmúlt nyolc év előtti nyolc év volt, hanem utána is volt nyolc, ami alatt tehettek volna valamit, aminek már látszatja kellene lennie. Ha kicsi is, de legalább látnánk valami pozitív tenni akarást a sok süket duma helyett.
Összekapaszkodás, sallangok elkerülése, bátorság… a sok tipikus, teljesen üres, idióta fideszes panel petárdák durrogtatása mellett elhangzott valami konkrétum is arra nézvést, hogy mi az elképzelésük?
Vagy az, hogy a homeopátiás szereket nem lehet gyógyszernek hívni, az már kiút az összes vizekből? És. Ha már itt tartunk, hülyeség ellen törzskönyveztek már valamilyen gyógyszert? Mert ha igen, azt emelt adagban kellene szedniük, különösen Kásler elvtársnak. (Aegean)


Hitte volna valaki, hogy újra eljön az az idő mikor mást kell tanítani a gyermekeinknek mint amit az iskolákban tanítanak? (Szilárd)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.