2019. január 30., szerda

A FIDESZ A SZEMÜNK LÁTTÁRA ÉPÍTI ÚJRA A FEUDALIZMUST

HÍRKLIKK
Szerző: NAGY ANDRÁS
2019.01.29.


Új feudalizmus épül hazánkban, ennek egyik látványos leképeződése, amit a budai Várnegyedben látunk – állítja V. Naszályi Márta annak kapcsán, hogy kiderült: jóval a piaci ár alatt jutott önkormányzati lakáshoz Lotharingiai Mihály Habsburg főherceg, Lázár János üzlet- és vadásztársa. A Párbeszéd politikusa szerint csak a lakossággal együttműködve lehet fellépni a fideszes hűbéri rendszer ellen.

Nem csak az I. kerület polgármestere és családja, valamint számos fontos fideszes ember, de Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg is szuper áron jutott önkormányzati lakáshoz a budai Várban – írta a 24.hu. József nádor ükunokája egy Halászbástyához közeli, felújított műemléképületben bérel egy 117 négyzetméteres önkormányzati lakást egyedül, mindössze 71 ezer forintért havonta.

Aki próbálkozott az elmúlt években bármilyen budapesti bérlakáshoz jutni, tudja: ennyi pénzért nemhogy a Várnegyedben, de egy külső munkásnegyedben, például Csepelen sem lehet közel 120 négyzetméteres albérlethez jutni. Sőt: ennyiért legfeljebb 20-25 négyzetméteres egyszobás lakásokat találni ma a főváros külső kerületeiben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.