2019. január 15., kedd

AZ MTVA NAPJAI MEG VANNAK SZÁMLÁLVA?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.01.14.


Szép jó estét mindenkinek! A hagyományőrzés szellemében nézzük először a mai nap kiemelt kommentjeit:

Ha annyira nem foglalkozik üzleti ügyekkel, és a politika el van választva az üzlettől, akkor mi a francért szónokol üzleti fórumokon? Szijjártó meg miért turnézik Afrikától Ázsiáig üzletemberekkel? Az nem üzlet? A semmirevaló kereskedőházak megnyitogatásáról nem is beszélve. Azok is üzleti célokat szolgáltak volna. De á, nem, ők politikusok, közük sincs az üzlethez. (Zsoltix)

Lesz itt még a klasszikus ,,Parancsra tettem! Ártatlan vagyok! Belülről bomlasztottam a rendszert!,” szóösszetétel a saját tetves múltjuk mentegetésére használva…! (János)

Itt emelkedtek legjobban a bérek – te jó ég, hol lehettünk eddig!? – és ezzel máris majdnem a legutolsók vagyunk az EU-ban. Áraink viszont azonosak, vagy magasabbak, mint az EU-ban. Hogy nekünk milyen jó dolgunk van emberek! (Virág)

Annak a kínai robot TV-bemondónak a mintájára nyugodtan át lehetne alakítani a kormányinfókat. Nem kell semmiféle szónoki pulpitus, elég egy, a mennyezetről lelógatott spárgákra kötött ülőrúd, rá egy papagájjal, aki minden kérdésre löki: Gyurrrika megtámadott, Gyurrrikától megvéggyük, Gyurrrika megtámadott, Gyurrrikától megvéggyük, ×10-20-30-40…Tehermentesítendő desikerült elvtársat (is), olyan kis idegesnek tűnik mostanában (Aegean)

A legjobb ha fél a nép valakitől, valakiktől, hogy aztán ők majd jól megvédjék. Igaz az ellenséget is ők találják ki, de így könnyű elbánni vele. Ám ha bárki feszegeti a miérteket, az rögtön migráns, Soros, libsi és hasonló. A sötétben élőknek fényt ad a fidesz. Legyen az nekik az örök világosságuk. (László)

A tulajok főnökükként kezelik a közös képviselőt is. Nem merik számon kérni, hogy koma hol is a zsé? A politikussal is ugyanaz. a helyzet. Őket, mi a nép a rosszul végzett munkájukért felelősségre vonhatnánk, ha kell el is ítélhetnénk, az esetlegesen náluk ragadt közpénzek, javak miatt súlyos konzekvenciákkal illethetnénk, de MO-on a helyzet fordítva van. Nálunk a farok csóválja a kutyát, azaz bennünket akik igazából a hatalom birtokosai vagyunk, vagyis MI nagybetűs NÉP.Hát ilyen buták vagyunk mi magyarok! (Ervin)

Szél Bernadett és Hadházy Ákos ma újra bejutott – igaz, hogy csellel, nem pedig azért mert beengedték őket, noha ez kutyakötelességük lett volna – az MTVA épületébe, ahol Papp Dániel hírhamisítóval szerettek volna beszélni. A közpénzpropaganda üzem vezérigazgatója azonban nem kívánt velük szóbaállni, ezért egy kosarat a fején viselő szemüveges nőt küldött le, hogy tárgyaljon a két parlamenti képviselővel. Noha sokáig próbálkozott – többek között azzal, hogy fáradjanak át a H épületbe, ahol majd XY-nal beszélhetnek -, nem jött be a cselszövés, ezért nem sokkal délután 5 óra után a hazai hírhamisítás nagyágyúja lefáradt az épület bejáratához, hogy kioktassa az ott várakozó képviselőket.

Semmi más oka nem volt annak, hogy a vezérigazgató kegyesen lefáradt, mint az, hogy eddigi munkásságához híven belehazudjon Szél, Hadházy és a több ezer, az élő közvetítést követő magyar ember arcába. Szinte alig volt olyan mondat, amely ne hazugság lett volna, így most nem is állnék neki a szánalmas színjáték elemzésének. Papp Dániel miután előadta performanszát, anélkül hogy érdemben válaszolt volna akár egyetlen kérdésre is, gyáva féreg módjára elmenekült. Ezt követően a képviselők bejelentették, hogy ha kell, akár egy hétig is bent maradnak. Amennyiben ez valóban így is lesz, úgy sok sikert és kitartást nekik, aki pedig egyetért velük, az szolidaritásból akár meg is jelenhet az államifideszes hírhamisító gyár épületénél.

Szintén az MTVA-üggyel – pontosabban a Varju László ellen elkövetett erőszakkal – kapcsolatban Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd képviselője megkérdezte a fideszes legfőbb ügyészt, Polt Pétert, hogy mégis hogy állnak a nyomozással, amelyre az alábbi, nem túlságosan meglepő válasz érkezett. Nem állnak sehogy...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.