2019. január 27., vasárnap

BARTUS LÁSZLÓ: "AMERIKÁBAN KÖTELEZŐ AZ ABORTUSZ" - CSÚCSRA JÁR A FAKE NEWS ÉS A POPULISTA USZÍTÁS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2019.01.27.


Itt tartunk. Ilyen állatságokat írnak eszeveszett emberek, akik magukat még hívőknek és keresztényeknek is merik nevezni. Már ott tartunk, hogy a Facebookon zajló gyilkosozas elérte a csúcspontját, már azt terjesztik az “életvédők”, hogy a New York államban elfogadott új Reprodukciós Egészségügyi Törvény (Reproductive Health Act) nemcsak megengedi, hanem kötelezővé is teszi az abortuszt. De nemcsak az anyaméhben, hanem a megszületés után. Nem vicc, ezt terjesztik már. Nem tudjuk, hogy képzelik, de azt írta az egyik vadbarom, hogy nemcsak a 9. hónapig engedélyezett az abortusz, hanem a megszületett gyerekeket is kötelezően abortálni kell. Nemcsak lehet, hanem kötelező. És ezt elhiszik, küldik, másolják, terjesztik.

Mit képzel ez a sok rémhírterjesztő, hazudozó, ostoba ember, kik élnek Amerikában? Állatok?

Azt képzelik, hogy lemészárolják a csecsemőket? Megőrültek? Minek nézik az amerikai embereket, az anyákat, orvosokat, egészségügyet? Haláltábornak? Minek képzelik Amerikát? Egy primitív középkori pöcegödörnek?

Honnan is? Magyarországról? Abból az országból, ahol a vasútállomáson alvó hajléktalanba rúg a biztonsági őr, és kidobja az utcára? Ahol az erdőkben bujdosnak az otthontalanok és halálra vannak ítélve? Abból az országból, ahol ráomlik a plafon a műtött betegre, ahol a hullára napok múlva találnak a kórház zuhanyozójában, ahol patkányok mászkálnak a műtő fölött és néha be is zuhannak? Ebből az elmaradott porfészekből, ahol egy felcsúti paraszt uralkodik, és észrevétlenül ellopta az egész országot, tetszenek azt képzelni, hogy Amerikában állatok, gyilkosok élnek? Kötelező lemészárolni a megszületett csecsemőket? Normálisak? Hol a gyűlölet és a butaság határa?

A New York államban elfogadott törvény most érte utol a magyar szabályozást. Az abortuszt ez a törvény is tiltja a terhesség kezdetétől számított 24. hét után. Ugyanez áll a jelenlegi magyar törvényben. A 24. hét után terhességet megszakítani két esetben lehet: akkor, ha a magzat életképtelen, magyarul már nem él az anya hasában, vagy ha az anya élete és egészsége veszélyben van. De ez nem abortusz, hanem életmentés, az anya életmentése. Nem kell halott magzatot kihordania. A másik eset az, ha az anya élete és egészsége veszélyben van. Ez sem abortusz, hanem életmentés, az anya életének megmentése. De ez is az anya döntésén múlik. Eldöntheti azt, hogy vállalja-e a kockázatot. Mi ebben a gyilkosság, ökrök? Akkor ti is azok vagytok Hegyeshalom és Záhony között, mert a ti törvényetek, amit Surján László KDNP-elnök terjesztett elő, és amely az Orbán-rendszerben ma is érvényben van, ugyanezt mondja. Most már New York-ban is választhat az anya, és nem kötelező megdöglenie. Ez fáj nektek? Erről szól a törvény, ez áll benne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.