2019. január 25., péntek

KÖSZÖNÖM ERNŐ, TE CSODÁS KAMIONOS

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.01.25.


Az alábbi rövid, de érdekes történet helyszíne az Egyesült Királyság, főszereplői pedig egy brit autós és egy magyar kamionos. Nem is ragoznám tovább, jöjjön a sztori!

„Hazafelé autóztam, a BBC 5Live-on a parlamenti vita lecsengését hallgattam, amikor hirtelen hangos puffanást hallottam, amit egy lapos gumi árulkodó zöreje követett.

Az M6-oson voltam, de csak 45 mérfölddel (kb. 70 km/óra – HÁ) haladtam az útfelújítási munkák miatt. Szerencsére a terelőbólyák között le tudtam húzódni a pálya védett részére, mi több, még a felnit is sikerült megmenteni. A gumi tönkrement, de biztonságban vagyok és remélhetőleg a felni is kibír még valamennyit.

Felhívtam a rendőrséget, akik küldték az autómentőt, aki elvisz a legközelebbi benzinkútig, ahol elkezdtem kereket cserélni. Elég öreg és gyakorlatias vagyok ahhoz, hogy meg tudjam oldani magam is, úgyhogy belevágtam.

Kicsit hátrahőköltem viszont, amikor egy nagydarab pasas odajött, és anélkül, hogy egyetlen szót szólt volna, felkapta a telefonom, amivel világítottam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.