2019. január 30., szerda

KÜLFÖLDRE VÁNDOROLT MAGYAROKRÓL KÉSZÍTETT DOKUMENTUMFILM-SOROZATOT AZ RTL KLUB

24.HU
Szerző: JÁNOSSY VILLŐ
2019.01.30.


Eltűnik az Éjjel-nappal Budapest az RTL Klubról, jön egy új dokusorozat kivándorolt magyarokról, Szabó Zsófi saját műsort kap, Ujj Mészáros Károly pedig skandináv típusú sorozatot rendez az RTL-en februártól.

Február előtt az RTL Klub kiterítette a kártyáit, és elárulták, hogy milyen műsorokkal készülnek a tavaszra. Az egyik legérdekesebb mindenképpen az Isten veled, Magyarország lehet, ami egy dokumentumfilm-sorozat a külföldön szerencsét próbáló magyarokról. Ami még fontos, hogy az Éjjel-nappal Budapest az RTLII-re költözik február 18-tól. Bár a sajtótájékoztatón Kolosi Péter hangsúlyozta, hogy a főleg fiataloknak szóló, 2013 óta (!) futó napi sorozat nagyon jól teljesít, azért a főcsatornán már nem fér el. A nézettségi adatok alapján amúgy messze nem tartozik a legnézettebb műsorok közé az ÉNB, de az RTLII-n és az RTL Moston még bőven elférhet egy esti sávban a Való világot váltva.

Most, hogy elengedtük az Éjjel-nappal Budapest kezét, a helyére több formátum érkezik, például a Cápák között (Shark Tank), amiben egyáltalán nem búvárkodásról van szó, hanem pénzügyi cápákról, akik sikerre vagy eleve bukásra ítélt ötleteket segítenek. Az RTL Klub közleménye után már csak az a kérdés, hogy kik lesznek azok a nagyon, de nagyon gazdag üzletemberek:..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.