2019. január 11., péntek

MIT CSINÁLJUNK A FINN TÉLBEN?

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Richárd
2019.01.11. 


A fázás mellett azért sok más (és tartalmasabb) elfoglaltságot is találhatunk magunknak Finnországban. Persze nem árt alaposan felkészülni, különben csúnya meglepetések érhetik az embert, ha viszont jól átgondoljuk a dolgokat, nagyszerű élmények érhetnek – derül ki a Helsinkiben élő Richárd írásából (és képeiből).

„Finnországgal kapcsolatban jó sok sztereotípia él az emberekben, amik közül talán nem az összes, de sok valóban igaz is.

Az egyik ilyen, hogy Finnországban hideg van. Nagyon. Ráadásul 4-5 hónapig tart a tél, ami ugye jóval több, mint 1-2 hét, így komoly felkészülést igényel, a lehető legtöbb szempontból.

Nem csak fizikailag kell felkészülni a finn télre, meleg ruhákkal, szöges téligumival az autóra, hanem kifogyhatatlan mennyiségű hobbival, ötlettel, és tervekkel, hiszen október közepén elmegy a nap, és május közepéig kettőnél több alkalommal nem is fogunk találkozni vele, ami nagyon sok ember számára igazán megterhelő tud lenni, ha nem foglalja el magát hasznos, és értékes tennivalókkal..."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.