2019. január 3., csütörtök

NEM MENTEK BE TÚLÓRÁZNI A PARLAMENTBE A FIDESZ POLITIKUSAI

MÉRCE
Szerző: JÁMBOR ANDRÁS
2019.01.03.


Ma reggel tartotta rendkívüli ülését a Parlament, amit az ellenzéki pártok közösen kezdeményeztek, hogy az országgyűlés beszéljen a rabszolgatörvényről, az elmúlt hetek tüntetéseiről, és hatalmi túlkapásairól.

A Fidesz és a KDNP frakció tagjai, bár három hete minden áron megszavazták a túlórázás lehetőségét megteremtő rabszolgatörvényt, ők maguk nem mentek el a mai ülésre, hogy erről beszéljenek.

Ezért végül csupán a napirend előtti felszólalásokra került sor, vagyis azokból se az összesre. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője egy esküt olvasott fel, amelyben a DK, a Párbeszéd és az MSZP képviselői hitet tettek az 5 pont betartása és mindennemű képviselete mellett, majd kivonultak az ülésről.

Jakab Péter, a Jobbik képviselője szintén napirend előtt azt kérdezte, hová tűnt Orbán Viktor? A képviselő elmondta, hogy míg a dolgozókat túlóráztatni akarják, addig a Fidesz képviselői nem jöttek be a munkahelyükre. Jakab hozzátette (utalva a miniszteri fizetések emelésére), van, aki havi 5 millió forintért nem jön be dolgozni a Parlamentbe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.