2019. január 21., hétfő

VÉRESEN CSÚNYA VÉGE LESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. ANDREA
2019.01.21.


...Polt Péter minden fideszes disznóságok elsikálója tehát arra jutott saját magával és a főnökével, hogy a fegyveres verőlegények jogszerűen léptek fel az ellenzéki rendbontókkal szemben, és kimondható, hogy nem történt erőszakos bűncselekmény ellenük, tehát minden e tárgykörben tett feljelentést elutasított. A legszebb fejlemény azonban mégis az, hogy mindeközben Polt Péter sóhivatala szerint az MTVA és dolgozói sérelmére elkövetett cselekmények miatt tett feljelentések nagyon is megalapozottak: a közérdekű üzem működése megzavarása bűntettének kísérlete és más bűncselekmények gyanúja állapítható meg, ezért a mai napon ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el az ügyészség. Nem volt egyszerű, nem ment két nap alatt, de megtalálták a megoldást: ha az országgyűlési képviselőről két mondatban levezetik, hogy nem tekinthető hivatalos személynek, akkor nyugodtan lehet rángatni, a földön rugdosni, taszigálni és kilökdösni az adófizetők milliárdjaiból fenntartott közmédia épületéből.

És hogy a két dolognak mi köze egymáshoz? Hát ez. Ugyanabban az elhülyített, minden emberségéből kiforgatott országban történik mindez. Ahol az agresszióval házaló, a másik ember egyet nem értésétől viszkető tenyerű hatalom évek óta hergeli azokat, akik nem Orbán hívei. A napi hergelésért fizetett propagandista meg hosszú évek kitartó hergelése után rádöbben arra, hogy a bunkósbotnak nem csak hogy két vége van, de bármikor ő lehet az, aki a rossz végén találja magát. Hogy azt nem lehet büntetlenül megúszni, hogy valakinek az a munkája, hogy az ország nem fideszes fele ellen uszítja a saját kemény magját, hogy minden szakmai és erkölcsi minimumot szembe köpve szolgálja az autokráciát. Amelyben vannak felsőbbrendűek és alacsonyabbrendűek, ahol vagyunk mi és vagytok ti, ahol ez a mi hazánk, nektek meg jobb lesz eltakarodni.

Miközben szerencsére (engem nem tenne boldoggá, ha jól megverték volna) a propagandistának a haja szála nem görbült, országgyűlési képviselőket a földön rángattak az MTVA épületében úgy, hogy a legfőbb ügyész szerint nincs ebben semmi látnivaló. És jön a kiadós verésre utazó Jurák művésznő és azt visítja bele az éterbe, hogy mindenkinek el lehet innen menni, akinek nem tetszik. Mármint az, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, uszítanak és ráadásul papírjuk is van minderről. A kormány politikai megrendelésére hazudó egyik közönséges propagandista meg van sértődve és azon értetlenkedik, hogy a nevén nevezik (amikor Orbán csicskázott a parlamentben, nem zavarta a fülüket), a másik propagandista meg kommunistázva küld el a vérbe innen mindenkit, aki nem ők.

Nem tegnap kezdődött és nem tudom, hol lesz vége, de lassan biztos vagyok benne (a tegnapi nap után pláne), hogy olyan indulatok forrnak a magyar társadalom bugyraiban, hogy a kisajátított jóistene őrizze meg Jurák Katát és a szalag mellett vele egy irányba hazudozó társait attól, hogy ez a hülyének nézett, számtalanszor vérig sértett és megalázott nép egyszer majd tényleg azért menjen az utcára valóban tömött sorkban, hogy megdöntse ezt pöffeszkedő, pofátlan, elszabadult rezsimet. Sajnos azok a sötét indulatok, amelyeket elszabadítottak már gyümölcsöt is teremnek és nem kívánom senkinek, hogy ez a nép úgy döntse meg a hatalmat, hogy tekintet nélkül mindenkit fellógat. Azt is, aki ellopta az ország jövőjét és azt is, aki széles nyelvcsapásokkal segédkezett benne. Azt is, aki parancsot adott és azt is, aki végrehajtotta.

Márpedig efelé tartunk, Polt Péterestül, Jurák Katástul ezen dolgozik az apparátus. Nem tegnap kezdődött, hanem legkésőbb akkor, amikor az őt ért fizikai atrocitások fölött értetlenkedő propagandista neves kollégája, a Bayer nevű erkölcsi mérce a harmadik kétharmad utáni vérgőzös mámorában ezt találta röffenteni:

"Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.

Ha addig nem is, azóta teljesen nyilvánvalóvá vált: ennek véresen csún
ya vége lesz. Most már minden csak olaj a tűzre. Visszafordítani ezt már nem lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.