2019. február 3., vasárnap

A GALÁDOK ÉVE ITT SOHA NEM ÉRHET VÉGET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.02.03.


Jó reggelt, drága véreim! Tök menő, hogy ma reggel is itt lehetek és magammal kezdhetem a napot. Végtelenül megtisztelő, szeretettel üdvözlök mindenkit is. A szombati nap hatalmas nagy eseménye volt – ámbár nem csodálkozom, hogy egyik kollégának sem volt gyomra részletesebben elmélyülni a moslékban – az az interjú, amelyet Szájer József alaptörvény-fércművész az utolsó napjait élő, hamarosan Magyar Nemzetté keresztelődő, de legalább lopott pénzből kitartott Magyar Időknek adott.

Csak semmi pánik, én sem fogok Edgarnál sokkal több szót pazarolni erre a rosszarcú alakra, bármennyire is idegállapotba jöttem tőle. Az indokolatlanul hosszú, nettó hazugságoktól, csúsztatásoktól, és abszurdumoktól hemzsegő ömlengését olvasva azonban annyit mégis kénytelen voltam sokadszorra megállapítani, hogy senki nem tud olyan szenvtelen hidegvérrel hazudni, mint ez a jogászokból álló bűnszervezethez hasonló alakulat. Én aludni se tudnék, ha az életem egy rohadt nagy hazugságból állna, ezeknek meg a szemük sem rebben.

Ámazonban ha elvonatkoztatunk ettől a konkrét szájeri gyalázattól (hogy itt nincs cenzúra, bezzeg Nyugaton, meg különben is hamarosan legyőzzük a migránsokat és eltakarítjuk Európából a migránspárti geciket, hogy azt mondja ez a szakállas jogi istencsapása: konzervatív, mérsékelt, reális álláspontot képviselő, nem kirekesztő nézeteket valló pártokkal kellene szövetségre lépnie a Néppártnak, mint például a jelenlegi lengyel kormánypárttal, a PIS-szel, vagy az olasz Matteo Salvini Ligájával, höhö), Orwell agyonhasznált, de sajnos örökérvényű megállapítását kell idecitálnom:

A politika nyelve úgy épül fel, hogy a hazugság igaznak, a bűn pedig tiszteletre méltónak tűnjön.

Ha visszatekintünk az elmúlt súlyos évekre, akkor semmi nem igazabb annál, mint hogy a szótár átírásával kezdték, és valóban egy új nyelvet gányoltak össze...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.