2019. február 22., péntek

A MAGYAR KORMÁNY SUTTYOMBAN FOGAD BE MENEKÜLTEKET - EZ VESZÉLYES!

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2019.02.22.


Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek befogadását titkolta eddig a kormány, akik állítólag azért nem migránsok, mert magyar származásúak. Felvetődik a kérdés: talán Nikola Gruevszki is magyar felmenőkkel rendelkezik?

Borzasztó kínos helyzetekbe navigálja magát a magyar kormány azzal, hogy lényegében az egész politikai kommunikációját az idegenellenességre alapozza. Korábban egyiptomi kopt keresztények befogadásának hírével próbálták árnyalni azt a minden menedékkérőt elutasító politikát, ami nem volt kompatibilis az EU-ban, ám Semjén Zsolton kívül senki sem találkozott azóta sem ezekkel a derék afrikai emberekkel. Most, hogy Venezuelából 300 embert befogadtunk, az a magyarázat, hogy ők magyar származásúak.

Ezt igen nehéz lenne ellenőrizni, ugyanis még ha a vezetékneve néhánynak magyar csengésű is, nem igazán beszélik a nyelvünket. Szóval, nagy valószínűséggel a hasra ütés tipikus esete forog fenn a delikvensek kiválasztásánál, ugyanakkor hol van az leírva, hogy ha valakinek a nagymamája magyar, nem lehet venezuelai kém, vagy netán az ISIS alvó ügynöke? Valahogy az az ember érzése, hogy Orbán Viktor és csapata mindig igyekszik eltitkolni előlünk, hogy a kormány áldásos tevékenységének köszönhetően kik is lépnek be nagy titokban az ország területére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.