2019. február 1., péntek

ADOMÁNYGYŰJTÉST SZERVEZÜNK ORBÁN VIKTORNAK - ELTŰNT A FÖLDJE IS, AMIT A FELCSÚTI AKADÉMIA INGYEN HASZNÁL, ADÓSSÁGAI ALIG CSÖKKENNEK, INGATLANJAI ELFOGYNAK, ÜZLETI ÜGYEKKEL FOGLALKOZÓ CSALÁDJA ÉS BARÁTJAI NEM SEGÍTIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.02.01. 


"Orbán Viktor a világ legszegényebb miniszterelnöke. Orbán Viktor jelenleg mínuszban van, 1 millió 395 ezer forint készpénze van, viszont 3,5 millió forint tartozása, amit közösen nyögnek a feleségével."

Így jár, aki nem foglalkozik üzleti ügyekkel, hanem minden energiáját csak a kereszténység, Európa és a magyar identitás védelmére fordítja. Míg barátja, a szorgalmas, Zuckerbergnél is okosabb Mészáros Lőrinc, aki foglalkozik üzleti ügyekkel, de csak a Jóisten segítségével jutott idáig, Magyarország leggazdagabb embere és az angol királynőnél is tehetősebb ember, addig ő szűkölködik.

A tarthatatlan helyzetet amúgy is rontja, hogy már csak egy XII. kerületi társasházi lakás fele részének, valamint egy felcsúti háznak a tuladonosa. Már a tavalyi vagyonbevallásából eltűntek a 2006-ban vásárolt felcsúti, 5035 négyzetméternyi, közös tulajdonban lévő belterületi földjei, amelyeknek teljesen nyoma veszett. Nincs nyoma a vagyonában az ellenértéknek. Csak remélni tudjuk, hogy nem elkártyázta, mert ha a szegénység hátterében szerencsejáték is áll, akkor még nehezebb a helyzete. Rosszakarói eddig azt hitték, hogy a szerencsejátékon sokat keres, de nem úgy, hogy rulettezik vagy pókerezik, hanem a szegény Andy Vajna jóvoltából, akinek a zsebébe tolta az egész magyar szerencsejáték bizniszt.

E földek között szerepeltek ráadásul azon területek, amelyekkel kapcsolatban korábban fel volt tüntetve, hogy ötven évre ingyenes használatra átengedte őket a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak. Lehet, hogy a felcsúti futballakadémia tönkre megy? Mert ha nem egy olyan jószívű ember nyerte el Orbán miniszterelnök úrtól kártyán a földbirtokait, aki ingyen átengedné nekik, akkor hogyan fizetik ki? Nem beszélve arról, ha ez kiderül, és azt hiszik a TAO-ba befizető cégek, hogy a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány nem is Orbán Viktor tulajdona, és ha az adójukat ide fizetik, nem az államnak, akkor nem is kapnak érte cserébe semmit, akkor azonnal elviszik a pénzüket oda, ahol van értelme a vesztegetésnek. Így se pénzük, se területük nem lesz, talán még az egyházi áldásban részesített Puskás-szobrot is el kell vinni az éjszaka leple alatt Kispestre.

Szegény embert még az ág is húzza, a fékek és az ellensúlyok felelőtlenül le nem bontott részei továbbra is Soros György kezében vannak, és azon dolgoznak, hogy Magyarország bevándorló ország legyen, ezért a Nemzeti Választási Bizottság a választási kampányban 345 ezer forintra büntette, mert a választások előtt óvodásokkal kampányolt. Pedig csak jót akart, hogy tudják meg az óvodások is, hogy nem a Soros nevet majd a végén, mert Magyarország nem lesz bevándorlóország. Ezért állt bosszút rajta a Soros-hálózat. Orbán Viktor a pénzt kifizette, de minden bizonnyal csoda történt, angyalok hozták a pénzt, mert a vagyonbevallásában semmi nyoma nincs annak, hogy ezt az összeget miből fizette ki. Fekete kasszája pedig nincs, más sem fizethette helyette, mert az szabálytalan lenne, olyat pedig Orbán Viktor soha nem követne el. Még a gondolatától is kiráz a hideg bennünket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.