2019. február 11., hétfő

AZ ANYA BÉRTEHÉNKÉNT SZÜLJÖN, NEVELJE ŐKET A NAGYMAMA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.02.11.


"Orbán úgy valósította meg a teljes foglalkoztatottságot, hogy a hadra fogható munkaerő jelentős része, az ország egytizede már külföldre menekült az Orbán-rendszer elől, és a folyamat nem állt meg. Ezért sürgősen arra van szükség, hogy szüljenek a magyarországi nők, mert kiürül az ország."

A bevándorlásról szóló orbitális hazugságok és uszítás mellett Orbán igazi genderprogramot hirdetett meg: a nők legyenek pénzért szülő bértehenek, és a megszületett gyerekeket nevelje fel a nagymama. Ez derül ki az illiberális emberetenyészet hét pontjából. Orbán megértette, hogy aki elment Magyarországról, esze ágában sincs visszatérni, mert aki megtette, már az is megbánta, és készülődik az új távozásra. A rabszolgatörvény már egyértelműen azt jelentette, hogy nincs elég munkaerő.

Áldott és boldog helyeken a nők azért szülnek, mert áldottak és boldogok, nem pedig pénzért, mert egyátok sújtja őket, boldogtalanok és pénzre van szükségük. Korábban büntették azt, amikor valaki azért szült valakinek, mert pénzt kapott érte, ma ezt “családvédelmi kormányprogramnak” hívják. Az ELTE-n betiltott gendertudomány egyébként éppen azt a célt szolgálta volna, hogy a nemek társadalmi szerepének kutatása révén megismerje azokat a motivációkat, a reprodukciós képességet mozgósító helyzeteket, amelyek a gyermekvállalást akadályozzák vagy segítik. Orbán a szak betiltásával egyrészt a genderelmélet hamis és primitív szexista kiforgatásából élő “keresztény” támogatóinak tett gesztusokat, másrészt kinyilvánította azt, hogy nem kell ehhez tudomány.

Orbán magából indult ki, és rendszere alapfilozófiáját alkalmazta ebben a “családvédelmi” programban, amelynek lényege, hogy pénzért minden megvehető. Orbán egyszerűen lefizeti a nőket, hogy szüljenek, és termeljenek rabszolgákat a NER-be. A nő nem érző lélek, nem társadalmi lény, hanem egy nagy méh, és a dolga mindössze annyi, hogy szüljön unokákat Kövér Lászlónak. Ennél brutálisabban még soha nem minősítették le és nem alázták meg a nőket (lásd még genderizmus), amikor Orbán az egész gyermekvállalást anyagi alapokra helyezte és pénzkérdéssé tette. Az eljárás az abortuszhoz kapcsolható és azzal rokonítható gondolkodást tükröz, amelyben nem a gyermek, nem az új élet, nem az anya-gyermek kapcsolat, nem a szeretet, hanem a gyerekszülésért járó pénz játssza a főszerepet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.