2019. február 14., csütörtök

AZ EMBERTELENSÉG NARANCSBŐRBE BÚJT VILÁGÍTÓTORNYAI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.02.14.


Hahó, jó reggelt kívánok mindenkinek! Beleértve a Balatonalmádiban, a Disznószerelölö szállodájában tüzet okádva sorosozó kormánypárti frakcióknak is, akik tegnap elvonultak a világ zajától okosodni, Orbán vezérük szavain pallérozodni. Azért azt én tényleg nem hiszem el, akkor sem, ha a jobboldalinak csúfolt fideszes propaganda szalagmunkásainak védőszentje, a buzeranciával semmilyen viszonyt nem ápoló Kocsis Máté mondja: a „brüsszeli bevándorláspárti tervek” lesznek a frakcióülés fő témái. Na ne már. Elmennek a Balaton-partjára luxuswellnessezni és ott is csak a sorosmigránsbrüsszel faszságra futja? Ez már legalább a zsinórban negyedik év, hogy semmi más témájuk nincs. Najó, bizonyára néhány ultiparti is belelfér a nagy fehér törzsfőnöknek, csak gondolom, az alattvalóknak vigyázni kell, hogy hagyják nyerni, különben lerugdalja a fejüket.

Amúgy a vasárnapi fekete fóliás hermetikára hasonlító mutatványt produkáltak maguk körül megint hatalmasék. Azt olvastam valahol, hogy újfent igen nagy felhajtást rendeztek akörül, hogy hogyan zárják le a szállodához vezető utat, hogy igazi újságírókat a közelbe se engedjenek, mert csak a Fidesz. Ehhez képest a nemújságíró lakájok befértek a bulika helyszínére, olyannyira, hogy a Magyar Nemzet nevű izé már tegnap este szállította az információkat Orbán szónoklatáról. Hogy a 7 pontos nemzetmentő csomag jogszabályokba fércelése mekkora meló, meg hogy soha senki nem nem adott a fiataloknak olyan lehetőséget, mint ők adnak a 2×2 hetes külföldi nyelvtanulással (bár Kásler doktornak főhet a feje, hogyan szervezi meg a dolgot), meg hogy meg kell állítani Brüsszelt, hogy jó irányba mennek a magyar-amerikai kapcsolatok (hát ja, pár órára Washington észrevette Budapestet), valamint nekik Trump az isten, úgyhogy kurva jó lenne, ha a helyén maradna. Nem is gondoltam egy percig se, hogy a legamagasabb világi hely (höhö) mindenkori legtahóbb elnökébe, a politikai korrektséggel leszámoló világbajnok pojácába nem kapaszkodnak úgy, mintha közben Felcsút nem lenne Moszkva külvárosa, nade. Vannak itt egyéb viccességek is.

Az például szerintem módfelett szórakoztató, hogy miként hajtja el Orbán a vérbe veterán harcostársait. Hát levélben, nyilván. Nem igényel bátorságot, nem kell kellemetlenkedni, meg az éppen eltanácsolt elvtárs szemébe se nézni. A legnagyobbak is így csinálják. (Ja, nem.) László Tamás urat, XV. kerületi ex-polgármesterjelöltet a törzsfőnök a 12. számú választókerületi Fidesz elnöki tisztségéből levélben mentette fel, nem is akármilyenben. Egy miniszterelnöki fejléces és pecsétes levélben. Hogy azt mondja:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.