2019. február 23., szombat

AZ VAN, MAGYARORSZÁG, HOGY 2019 ZAJLIK, MINT JÉG A DUNÁN, ÉS TE MÁR MEGINT ELBASZTAD

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Inserted Exception
2019.02.23.


1. 2019-re Magyarország teljes mértékben, értelmiségitől a közmunkásig, illetve feltétel nélkül kapitulált az Orbán Viktor által vezetett maffia előtt. Kisebb öntudatos csapatok még nem akarják beismerni a vereséget, de ez csak idő kérdése.

2. Fenti állításomra van mondjuk három millió hangos, és négy millió szótlan indokom. És itt ne pártzászló alapján tessenek számolgatni, hanem mondjuk gondolkodásmód alapján, mert úgy jobban kijön az eredmény.

3. Ez az ország olyan, mint amilyennek jelen pillanatban látszik. Nem az elmúttnyócévben (-től) olyan, hanem olyan.

4. Ez igazából rendkívüli módon szar ügy.

5. Mindegyikünknek rendkívüli módon szar ügy. Vagy már az, vagy majd az lesz, a jövő ellopásával exponenciális arányban. Épp most lopják tönkre a tudást, cccö, olyat eszünk ugye reggelire kóbásszal.

6. Amennyiben augusztusra nem lesz egyetlen egységes blokk a maffia minden rezdülésével szemben, minden gondolatkísérlete ellen, minden elképzelése dacára, akkor nem lesz.

7. Amíg ők maguk ki nem fáradnak, meg nem unják, hátra nem hagyják.

Nem olyan nehéz amúgy hét pontot összeírni, csak el kell venni Dezső úrtól a laposüveget, csontszárazra ürítve a lába elé dobni, és meg kell várni azt a négy perc harminchat másodpercet, amíg hatni kezd. Oszt’ akkor egy egészen rövid időre le kell ütni Dezső urat, és a billentyűzeten bepötyögni mindazt, amitől értelmes embernek a szíve facsarodik keresztbe.

De nem lehetett mást bepötyögni, mert ami van, az így néz ki...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.