2019. február 6., szerda

ENNEK A ZÜLLÖTT HATALOMNAK A LEGNAGYOBB RÁKFENÉJE TOVÁBBRA SEM AZ, HOGY MINDENT VISZNEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.02.06.


...Ennek a züllött, vállalhatatlan hatalomnak a legnagyobb rákfenéje nem az, hogy mindent ellopnak, hanem hogy a szellemiségét tiporják el olyan intézményeknek (az Alkotmánybíróságtól az mindent elsikáló üzemmé silányult Legfőbb Ügyészségig), amelyeknek a demokrácia védelme lenne a feladatuk. Akkor is, ha azt nem lehet kenyérre kenni és megzabálni, ellenben a szabad, minőségi emberi létezés elengedhetetlen keretrendszerét jelenti, aminél jobbat még mindig nem találtak ki. Ennek a férges, züllött, vállalhatatlan rezsimnek a legnagyobb rákfenéje az, hogy szalonképessé tette a hatalommal való visszaélés és a bűzös korrupció minden formáját, és egy egész médiának csúfolt konglomerátumot kapart össze, amelyik büszke is arra, hogy nem a hatalmat ellenőrzi, hanem a korrupciót és a korrupt geciket védelmezi, és elmaszatolja, elhallgatja, bagatellizálja világbajnok disznóságaikat.

Így nem hír a propaganda morális szennygödreiben – miközben Simicska O1GLajos előtt perverz módon tisztelegve mértéktartó, józan, elegáns és emelkedett Magyar Nemzetet ígérnek az olvasni tudó híveiknek -, hogy Polt Péter ügyészsége gazdasági bűncselekményekben politikai alapon szelektál, és dönti el, miből lesz büntetőeljárás, miből nem. És nyilván a Tiborcz kartárs (miniszterelnöki pereputty) fejétől bűzlő disznóságokból (Elios) soha a büdös életben nem lesz ügy, ameddig a legfőbb ügyész ez a gerincferdült, erkölcstelen, bűnpártoló alak.

Ezzel szemben ódák és dicshimnuszok jelennek meg stratégiai pillanatokban arról, hogy a regnáló rezsim népszerűsége magabiztosan szárnyal, a Fidesz-KDNP támogatottságát semmi nem befolyásolja, pláne nem Soros híveinek utcai megmozdulásai. A Nézőpont szerint most éppen a biztos választók 54 százalékának támogatását élvezik, miközben a teljes magyar népesség 39 százaléka szimpatizál velük. Hála legyen, nem értem, hogy miért nem rögtön 90%.

Aztán így nem hír a vérig sértődöttek napos oldalán, hogy a regnáló gazdasági érdekcsoport utalványos piacot átalakító, az utalványos bizniszben utazó haverokat helyzetbe hozó machinációinak árát a hülye magyarok fizetik vissza súlyos milliárdok formájában, de például Sargentiniről heteken keresztül reggeltől-estig hazudozni viszont futja a vergődésből. Ez a helyzet, és sejtéseim szerint ez csak romlani fog, és ezen a 8-10 százalékos béremelés ígéretek se sokat segít, midőn Nyugaton 700-800 ezerért keresik a henteseket. Szállás biztosítva.

Hát akkor veszem én a búcsúmat, ne adják fel, és vigyázzanak a józan eszükre! Puszipacsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.