2019. február 7., csütörtök

JOBBAN ODA KELLENE FIGYELNI, MERT TELJESEN ÖSSZEZAVARJÁK A DRÁGA HÍVEKET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.02.07.


...Ne keressék a G-nap utáni négy év Magyar Nemzet cikkeit az mno.hu webcímen, az ugyanis egyenesen a magyarnemzet.hu, Simicska Lajos NER-veresége után visszazabrált zsé kategóriás állami propagandaoldalra visz. Persze, hogyne, elő lehet kapirgálni az internet bugyraiból azokat a fránya cikkeket (egy célzott keresés esetén mindössze 21 ezer oldal között kell megtalálni a tutit), hát hiszen a jó öreg internet nem felejt. Csak hát nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ennyi erővel akár tényleg nekifoghatnának könyveket is égetni, innen már csak egy lépés, és kurvára fel se tűnne senkinek. Vagy ha fel is tűnne… Ahogy ezek a figurák megsemmisítenek mindent, ami nem az elvtelenségre épülő nemzeti szemétdombjuk éljenzéséről és dicsőítéséről szól, senki más nem tud úgy rombolni, pusztítani. Szóval visszavették, ami az övék volt, a magyaridok.hu nevű, érdeklődés hiányában felsült projektjük viszont ott virít a teljes termésével világ szégyenére. Most pedig ugyanazok az alakok, akik a lopott pénzből működő Magyar Idők silány olvasottságát eddig összerántották, ezután ugyanonnan folytatják, ahol abbahagyták és reménykednek abban, hogy a Magyar Nemzet nevű brand alá csatasorba állva jobban fogy majd a dohos portékájuk. Sok szerencsét hozzá!

Szükség is lesz rá minden fronton, mert bár a Századvég a Nézőponttal versenyt fut azért, hogy ki tud kedvezőbb számokat a főnök elé pakolni – közvetlenül a kivasalt Nemzeti Sport és a puritán reggeli közé -, ám a Medián mérései valami olyasmit is megmutatnak, amit a propaganda megrendelésére munkálkodók nem kötöttek az orrunkra. Mégpedig azt, hogy 3 hónap alatt félmilliónál is több szimpatizánsát veszítette el a Fidesz-KDNP nevű gazdasági érdekcsoport. Miközben az előbbiek azt mantrázzák, hogy semmi nem tépázta meg az állampárt hasító népszerűségét, pláne nem Soros utcára vonult katonái, a 3 hónap alatt félmillió mínusz akkor sem tűnik kevésnek, ha normális helyeken már az is gyalázat volna, ha összesen ennyien támogatnának egy Fidesz-szerű szélsőséges, korrupt pártot. Nekem mondjuk teljesen mindegy, hogy ki milyen számokban, felmérésekben és elemzésekben hisz, a Medián januári felméréséből az derül ki, hogy a vezető kormánypártot jelenleg a szavazókorú népesség 38 százaléka támogatja. A Nézőpont talán 39%-ot mért, szóval nem olyan nagy az eltérés, de nem is ez a lényeg, hanem ez: októberben ez a mutató még 45, decemberben pedig 41 százalékon állt. A kutatás legizgamasabb megállapítása éppen ezért az, hogy három hónap alatt 43-ról 52 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint az országban rossz irányba mennek a dolgok. Sejtem, hogy erről is Soros tehet, úgyhogy ne is cifrázzuk.

Meg arról is, hogy csúszik és természetesen drágul a Szeged-Csanádi Egyházmegye (Kiss-Rigó Lászlónak pacsi) 8000 férőhelyes stadionjának kivitelezése. A Market Zrt.-vel (Garancsi Kötélbarát István) kötött eredeti szerződés még nettó 9,3 milliárd forintról szólt, azóta kétszer módosították a megállapodást, így a létesítmény ára most már 12,7 milliárdnál jár. Vagyis hopp egy közel 3 és fél milliárdos drágulás, miközben a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit most basszák szét Palkovics mester fennforgásának köszönhetően, az MTA alapfinanszírozásának megszüntetésével. De ki a szart érdekel ez, amikor a Csepelt Újbudával összekötő, 2028 és 2033 között megépítendő híd engedélyezési tervdokumentációjának elkészítésére mintegy 4,1 milliárd forintot költenek az elvtik. Abba bele sem merek gondolni, hogy maga a híd mennyibe fog kerülni, ha egyáltalán még lesz mibű megépíteni. Amúgy ez egyházi stadion mese azért is vicces, mert kereszténynemzetiek, akiknek az egyik vesszőparipájuk az üldözött keresztények megsegítése konkrétan kétszer annyit költenek a szegedi stadionra (egy, azaz egy stadionra), mint amennyit 2016-2018 között az üldözött keresztények megsegítésére költöttek (6,7 milliárd forint). Állítólag ez a magyar kormány hiteles kereszténydemokrata válasza a migráció támogatása helyett, höhö. Stadionisztánnál semmi nem teljesít jobban, az már biztos is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.