2019. február 28., csütörtök

MEGSEMMISÍTŐ ÓVODAI VINNYOGÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.02.28.


Hahó, drága emberek! Fél lábbal itt, fél lábbal a sírban… Nem, nem, ne örüljenek még azok sem, akiknek minden vágya, hogy befogjuk a pofánkat. Sajnos még sok feladatot el kell addig végezni, sok padlást ki kell söpörni, nem beszélve az udvarokról, úgyhogy a február utolsó napjának tiszteletére elsősorban és mindenek előtt küldöm a gyógyító energiákat Lucának, másodsorban összefoglalom, mi minden történt mostanság NER-csillagos égbolt alatt.

Szerintem az utóbbi vérzivataros hónapok legdurvább és legzsúfoltabb napja volt a tegnapi. Matolcsy Rómeó 330 javaslatos gazdasági felzárkóztatási csomagjától (az megvan, hogy ezek minden évben ugyanazt a dumát tolják a növekedési pálya fenntartásához szükséges versenyképességi fordulatról, és valahogy még egy tapodtat sem közeledtünk Ausztriához?) az Európai Bizottság sorosista országjelentésén át az egyre fényesebben alakuló magyar-német kapcsolatokig. És akkor Gyurcsány Ferenc Angela Merkelnek címzett nyílt leveléről még nem is beszéltünk, pedig egyebek mellett ezt is felhasználta a közpénzszolgálati migránstelevízió arra, hogy beleszálljon a DK EP-listáját vezető feleségébe, aki – mint a hirado.hu írja – korrupciógyanús ügyekbe keveredhet a későbbiekben. Már néhányszor utaltunk rá korábban, legutóbb éppen tegnap reggel, hogy milyen nevetségesen összefosta magát az állampárt Dobrev Klárától, de azt még én sem gondoltam volna, hogy a soha el nem követett, ellenben a jövőben potenciálisan elkövetendő bűncselekményeivel fogják riogatni a szektát. És de.

Mindeközben nincs nagyobb politikai celeb mostanság a magyar ugaron örök nemzeti toporzékolásaink megbízottjánál, örülök, hogy megint nem sikerült hatalmasat tévednem a lábnyomait csókolgató mocsári munkások tekintetében: ők úgy látták, hogy midőn a CNN riporterének bevallotta, hogy a kormány Európa ellenes plakátkampányával tulajdonképpen választási kampányt folytat (és ez senkinek nem szúr szemet és nem kap a szívéhez tőle), akkor valójában MEGSEMMISÍTETTE a kérdezőt. Jól van, nyolcaskák, lesz ez még így se!

Engem ezzel szemben az a középső csoportos óvodai vinnyogás semmisített meg, hogy azt mondja: nem is baj, hogy a németek lemondták a találkozót (a baden-württembergi miniszterelnök nem kíváncsi Szijjártóra pénteken, pedig úgy volt, hogy Petike Stuttgartban osztja az észt), hiszen Winfried Kretschmann egy szélsőségesen elfogult, bevándorláspárti zöld politikus. Aha. Vagyis a teremfocista ellelkendezte tegnap, hogy Baden-Württemberg fontos kereskedelmi partner, hogy gazdasági kérdésekről tárgyal majd Stuttgartban, és a Mercedes vezetőivel is találkozik, ám miután kiderült, hogy a kormány undorító plakátkampánya miatti tiltakozás jegyében nem tartanak igényt a látogatására, kitalálta, hogy nem is baj, mert mi közünk nekünk a bevándorláspártiakhoz. Nem tudom, azt értik-e a kedves szurkolók, hogy itt Magyarország gazdasági kapcsolataival szórakozik egy minden józan eszéből kivetkőzött bagázs? Most akkor fontosak a kereskedelmi partnerek, vagy nem fontosak, mert sorosisták? Értem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.