2019. február 25., hétfő

NEM MINDENKIÉ, CSAK A FIDESZESEKÉ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.02.25.


Hello Tourist! Jó reggelt, Vietnam! Izé, Egyiptomban hány óra van ilyenkor? Egy órával több, mint Budapesten? Mindegy is, Mária országa, riadó, hétfő van! Hát nem megint? De. Bár lassan elfogy a február is, vannak dolgok, amelyek atombiztosan ugyanúgy működnek akármilyen évszakot írunk is. Jó reggelt kívánok mindenkinek az állami ingyentízmilliók ígéretével zsibbasztott, demográfiai fordulatra készülő keresztény szaporodás országában, ahol azért nem indítanak bérlakásprogramot, mert nem találják a szegényeket, ahol stadionokat nyitnak halomra, miközben gyermekotthonokat zárnak be, ahol a korrupciót a cinizmus és a hazudozás emeli köbre és ahol a rezzenéstelen pofával hazudozást, az aljasságot és az erkölcsi nemzethalált a kormányzó hatalom valamint a sakálmédiája frigye emelte követendő példává.

Számomra a hétvége egyik legsúlyosabb történése – bár szerintem még egy halk ejnyebejnyét sem sikerült kiváltania a kéményen nyálat csorgató kisemberek széles tömegeiből – az Origo nevű bűzölgő mocsár megmozdulása volt. Az alábbi, szombat éjjelre (23:21) időzített, majd azzal a lendülettel el is tüntetett úgynevezett helyreigazítás tökéletesen megmutatja, hol tartunk:

2018.02.17.-én megjelent „Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter” című cikkünkben valótlanul állítottuk Juhász Péterről, hogy megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát, és valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter személyisége agresszívvá torzult.

Vagyis az történt, hogy tavaly, az áprilisi fülkeforradalom hajnalán, a Fidesz ellenségeinek mindenáron lejáratása nevű fedőakció keretében a magánéletébe sáros gumicsizmával belerondítva, a magánéletéről szóló ordas disznóságok teregetésével meghurcoltak és bűnözőnek állítottak be egy embert. Juhász Péter pártja azóta eltűnt a süllyesztőben, Juhász Péter kivonult a politikából és egy év késéssel, egy holdvilágos téli szombat éjszakán, amikor senki nem látta, a megrendelésre gyalázkodó, mindenféle morális gátat levetkőzött médiajanicsárok beismerték, hogy hazudtak, de hogy véletlenül se jusson el a hír a fogyatékosnak nézett olvasóikhoz, le is marták a beismerő vallomást. Egy ember életét derékba törték, a valódi bűnözők a helyükön maradtak, éljen a kétharmad, csakafidesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.