2019. február 5., kedd

Ó, DEHOGYNEM FOGJA MEGEMELNI A SEGGÉT A JÓMAGYAR ÁLLAMPOLGÁR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
20019.02.05.


Na jó, ilyen ország márpedig tényleg nincsen. Kovács Zoltán Facebookon (!) kéri ki magának, a kormánynak vagy a büdös franc tudja kinek, hogy a holland delegáció Magyarország demokratikus állapotát vizsgálgassa. Mert hogy jönnek ők ahhoz! Hát tényleg, hogy is jönnek ahhoz, amikor senkinek a világon nemhogy joga, lehetősége sincs bármit számonkérni a maffián. Itt az van, amit a Fényesrenyaltseggű Népvezér és a körülötte sündörgő haszonélvezők akarnak. Hogy nekünk, igavonó barmoknak mi lenne az igényünk vagy az érdekünk, elvárásunk, az a sánta kutyát nem érdekli. Kovács Zoltán gyommal lepett orcájára simán ráfér a hőbörgés.

Kikéri magának. Én meg leszarom. Én is kikérem magamnak hogy évek óta az ország nyakán élősködik egy ilyen velejéig kártékony rablóbanda akiknek nem lehet megálljt parancsolni. Szétbasszák a társadalmat, szétlopják az országot, mindent tönkretesznek, ami véletlenül még működik. Közben Matolcsy György arról hörög, hogy majd a következő évtizedek valamelyikében ő be fogja vezetni az eurót. Szerintem meg a börtönből kurvanehéz lesz bármit bevezetni. Márpedig ennek az lesz a vége akkor is, ha sokan már nem hisznek ebben és úgy gondolják, ez a szar marad örök időkre.

Nem marad ez. Azt nem állítom, hogy varázsütésre jó lesz minden, mert még hosszasan vért fogunk izzadni, az biztos. Azt sem állítom, hogy egyszerű lesz ezektől megszabadulni, mert baromira nehéz lesz. Mindenhová beették magukat, mindenhol ott vannak és szívják a vért, mint a rohadt poloskák. Védik a saját érdekeiket az utolsó csepp vérünkig. Az érdekeik pedig azt diktálják, hogy hatalomban maradjanak bármi áron. Ahhoz már túlságosan mélyen benne vannak, túl sok szemétséget műveltek, túl sokat loptak, hogy ki tudnának ebből hátrálni. Nem tudnak, nem tehetik. Már benne van a világraszóló geciségekben a család, papa, mama, gyerekek, kutya, szomszéd. Mindenki. Nem egy kis korrupciós csínytevésről van szó, nem néhány hízott libáról, hanem súlyos milliárdokról, elképesztő és sokunk számára felfoghatatlan vagyonokról. Földekről, szállodákról, kastélyokról, gyárakról, titkos bankszámlákról.

Ebből már nincsen kiút. Kurvára nincs. Ezt meg kell védeni, bármekkora árat is fog fizetni érte az ország. Már nem csak a pereputtyot milliárdossá varázsoló politikusbűnözőknek van mit veszíteniük, hanem a hatalom seggében élősködő firkászoknak, a korrupció legalizálását tíz körömmel védelmező jogászoknak, a méltatlanul magas polcra feltoltaknak egészen addig az ifjú harcosig és amazonig, aki matricákat ragasztgat a jogvédő szervezetek ajtajára, hogy az migránsvédő szervezet. A hazugságokat szemrebbenés nélkül kamerába olvasó bemondótól kezdve a legutolsó falábú focistáig már mindenkinek nagyon sok a veszítenivalója, aki kiszolgálta és kiszolgálja ezt a rendszert.

Azt a rendszert, amiben már nem is titkoltan kerülnek át a disznószerelőnél átmenetileg parkoltatott vagyonelemek Orbán családjához. Szemrebbenés nélkül. És ugyanilyen pofátlanul, röhögve küldik el az Átlátszót, ezzel a teljes magyar társadalmat a véreres francba akkor, amikor tudni akarja, ki és miért fizeti Orbán Viktor repülőútjait. Ez már nem ügy, nincs hozzá közünk. Ott sündörög körülötte a teljes magyar oligarchakülönítmény (igen, Csányival az élen) és kiszolgálják az igényeit, bármi legyen is az az igény. Na, ők sem bukhatnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.