2019. február 12., kedd

SOK RÉSZLET DERÜLT MÁR KI A CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERVRŐL - KULCSKÉRDÉS LEHET MAJD A HITELBÍRÁLAT

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.02.12.


A családügyi államtitkár, Novák Katalin sajtótájékoztatón bontotta ki a kormányfő családvédelmi akciótervének részleteit. Szokásunk szerint jól áttekinthetően foglaltuk össze, milyen feltételekkel és mikortól juthatnak hozzá a családok a beígért kedvezményekhez.

Az előzetes várakozásoktól eltérően ugyan a főállású anyaságot nem, de egy jókora „családvédelmi akciótervet” bejelentett Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjén. Korábbi cikkünkben táblázatba szedtük, hogy kiket milyen intézkedések érintenek majd. Mostanra már további (bár azért koránt sem minden) részlet is kiderült. A családügyi államtitkár, Novák Katalin ezekről sajtótájékoztatón beszélt.

Az eddigi ismereteink alapján összeállítottuk a már megismerhető feltételeket, az intézkedések nem mellékes részleteit. Fontos lenne persze tudni még, hogy az első pontban szereplő szabad felhasználású hitel igényléséhez vállalnia kell-e a frissen házasodott nőnek gyereket, és milyen esetekben bukható a kedvezmény, mik lesznek (ha lesznek) a szankciók. Nem mellékes, hogy a hitelfék vonatkozik-e ezekre a kölcsönökre, a bank vagy bankok végeznek-e (és milyen szigorúságú) hitelbírálatot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.