2019. március 31., vasárnap

A SZERENCSÉTLEN SORSÚ GYEREKEKET MEG ELTÜNTETIK, MINT A HAJLÉKTALANOKAT. HOGY NE RONTSÁK A GYÖNYÖRŰ KILÁTÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.03.31.


...Itt tartanak: egy gyermekotthon megszüntetése államtitok! 2019, Magyarország: az, hogy a fóti gyermekotthonban élő gyerekeket pontosan hova tervezik vinni — kit, hova, mikor, és mi a szakmai terv, államtitok. Kussolnak, titkolóznak, összevissza halandzsáznak, miközben itt tényleg a legkiszolgáltatottabb, legsúlyosabb állapotban levő és az áthelyezést leginkább megsínylő gyermekek és gondozóik sorsáról van szó. Velük szórakoznak az elvtársak, aztán majd Tiborcz vagy Mészáros vagy valamelyik seggarcú oligarcha lecsap a kastélyra, amint arra március elején a mindig jól értesült Magyar Nemzet volt szíves utalni:

Információnk szerint a gyermekváros elköltözése utáni években a kastélyt és a díszparkot eredeti állapotában állítják helyre, majd állami protokoll-, illetve kulturális-társadalmi események színhelyeként szolgál. (…) közel a repülőtér, exkluzív a hely, a megújulásával mindenki csak nyer. A fótiak is, hiszen gyönyörű parkot és pezsgő kulturális életet kapnak.

Az exkluzív kurva életbe, abba! Hát persze, hogy a rohadt állami protokoll fontosabb, mint a kiszolgáltatott magyar gyerek sorsa. Hát persze, mindig megfeledkezem arról, hogy sakálokat, hiénákákat, dögkeselyűket megszégyenítő emberi bomlástermékektől még csak el sem várható az emberség, a tisztesség, a jóindulat, az építő szándék. Majd pezsegni fog a fóti kulturális élet, ja, a szerencsétlen sorsú gyerekeket meg eltüntetik, mint a hajléktalanokat, hogy ne rontsák a gyönyörű kilátást. Amikor a választási kampányban bidíszletként lehet használni, akkor fontos az a gyerek, ha szerencsétlen sorsú, gyermekotthonban nevelkedőkről van szó, akkor csak nyűgnek, tehernek vannak. Embertelen gazemberek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.