2019. március 17., vasárnap

BAYER ZSOLT MEGFEJTETTE A REJTÉLYT: A BEVÁNDORLÁSPÁRTI TITKOSSZOLGÁLATOK SZERVEZTÉK AZ ÚJ-ZÉLANDI MÉSZÁRLÁST

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2019.03.16.


Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.

Ha valami igazán rámutatott arra, hová vezet a gyűlöletkeltés és az uszítás, embercsoportok stigmatizálása és dehumanizálása, a rasszista-náci kisebbség igényeinek feltétlen kiszolgálása, az a 49 halottal járó christchurchi mészárlás volt. Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával.

A kormányzati agytrösztnek lépnie kellett valamit, hogy megoldást nyújtson a bázisban esetleg kialakuló kognitív disszonanciára, mert azt talán mégse lehet, hogy felelős magyar kormánytagok biztosítsák támogatásukról a tömeggyilkosságot elkövető ausztrál fitneszedzőt, Brenton Tarrantot (mint mondjuk tette az azt Milo Yiannopoulos, aki a Fidesz nagyon szeret, de Ausztráliából ezért kitiltottak).

Az most már sok lenne a jóból, és azzal végképp magára zúdítaná a Fidesz a civilizált világ ellenszenvét. Meg talán a haragját is.

De itt van nekik a Lovagkeresztes Írófejedelem, a Fidesz havi milliókkal kitömött vezéragitátora, az 5-ös számú párttagkönyv birtokosa, aki kimondhatja, amihez a kormány nem adhatja a nevét, úgyis 

mindenki tudni fogja, hogy Orbán beszél belőle.

És Bayer Zsolt meg is találta a megoldást:
az ember az iszonyodás után alig tud szabadulni a gondolattól, hogy ez az egész most nem véletlenül történt. Ennek éppen most, éppen így, éppen ott kellett megtörténnie. Olyan az egész, mint egy
megszervezett, megrendezett titkosszolgálati akció...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.