2019. március 8., péntek

HA ELFOGYNAK A KATONÁK, ATTÓL MÉG EGYRE TÖBB ÁLDOZATTAL FOLYTATÓDIK A SZEGÉNYSÉG HÁBORÚJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.03.08.  


Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Nőknek is, férfiaknak is, gyermekeknek is.

Micsoda meglepetés jutott mára is. A kormány megbízásából benyújtotta az Emberi Erőforrások Minisztériuma a családvédelmi törvényt az Országgyűlésnek – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Budapesten, sajtótájékoztatón. Kásler Miklós úgy fogalmazott, a törvénytervezet a nemzet megmentésének és fennmaradásának törvénye, középpontjában a család támogatása áll.

Benyújtották. Mi lesz, ha az országgyűlés nem szavazza meg? Hahaha. Vicces kedvemben vagyok, elvégre nőnap van. Csakhogy mi asztat nem szeressük, mert a Novák Katalin sem szereti, régmúlt időket ébreszt benne. Ja, akkor a régi időkben nem volt se nő, se virág, se lószar; azért elég jól felcseperedtünk – konkrétan nővé, anyává, szeretővé, feleséggé meg ilyesmi. Amúgy pedig mellik régmúlt, merthogy hetvenhétben született szegénykém, bár úgy beszél, mint egy középkori középkorú. Ha ennyire csökött ez az egész, akkor mi az úristennek tömték tele párttársai mindenféle sablon köszöntőkkel a Face-oldalukat. Milyen álságos Kósa Lajos szép fehér tulipános lapja, ő Lendvai Ildikót kezdte ki a parlamentben: “A legélénkebben az foglalkoztatja az ismerősi körömet, hogy tényleg volt-e botoxkezelés vagy nem”. Vagy az igen tahó Tasó László, aki így udvarolt Szabó Tímeának: „Mit pofázol bele, kisanyám?”. Most akkor mit játssza azt a kevés eszét?

Hagyjuk ezt az egész nőnapot, én akkor elakadtam, amikor a volt kollégáim nagyon jól érezték magukat az alkalmi buliban, aztán szóltak: a virágokat itt ne hagyjátok! A szeretet, a megbecsülés virágait nem adta át senki, letették a földre. Én meg ott hagytam. Földhözragadt köszöntésként. Ennyi. Nem érdemes nagyon ragozni ezt a nőügyet, bár ma minden csapból ez folyik. Elég is. Volt..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.