2019. március 1., péntek

PUTYIN KÉMKÖZPONTJA AZ OROSZ MEGSZÁLLÁSSAL AZONOS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.02.28.


"Szimbolikus jelentőségű, hogy Orbán elüldözte Budapestről a Soros György általapított CEU-t, és behívta Putyin műveleti egységének tekintett bankot, amely az orosz titkosszolgálat fedőszerve, az orosz megszállás eszköze. Ez majdnem olyan, mintha a 138. gépesített hadosztály indulna meg Budapest felé. Ezzel a lépéssel fizikailag is visszatértek Budapestre az oroszok (ha egyáltalán valaha is elmentek). Orbán átadta Putyinnak Magyarországot. Az oroszok nemcsak egy bázist kaptak a Nyugat elleni harchoz, hanem átvehetik Magyarország fölött is a totális ellenőrzést. Ez maga lehet az orosz megszállás."

Alig, hogy távozott az amerikai külügyminiszter, aki azért járt Budapesten, hogy Orbánt figyelmeztesse a NATO-tagságból fakadó kötelezettségeire, az oroszokkal kapcsolatos veszélyes manővereire, az orosz titkosszolgálat fedőcégének és műveleti központjának tartott Nemzetközi Beruházási Bank költözik Budapestre, ami az orosz megszállás veszélyét jelenti Magyarországon. A Privátbankár szerint a bank elnökének anyja az egyik leghíresebb szovjet kémnő volt, aki részt vett az amerikai atombomba titkának ellopásában, apja 12 évig volt Budapesten a KGB főnöke. Nyikolaj Koszov csak visszatér Budapestre, és apja munkáját folytatja.

A mai világban nem hadsereggel szállnak meg egy országot, hanem titkosszolgálattal, hackerekkel, az ország informatikai megszállásával, hálózatok elfoglalásával.

A demokratikus rendszerváltás és a Nyugathoz való csatlakozás szimbolikus lépése volt, amikor Magyarországon megnyílt a CEU, amely a térség és a világ demokratizálódó országainak fiataljait tanította a nyitott társadalom, a jogállam, az emberi jogok, a liberális demokrácia működésére. Tudást adott a szabadsághoz. Ugyanilyen szimbolikus jelentőségű volt, hogy Orbán a CEU-t Budapestről elüldözte, és helyette megérkezik Putyin, a Nyugat ellen háborút folytató orosz titkosszolgálat, amelynek egyik legfontosabb műveleti egysége az orosz kémek tömegét kibocsátó és irányító “Nemzetközi Beruházási Bank”. Soros, Amerika, tudás, egyetem helyett orosz titkosszolgálat. Nyitott társadalom helyett KGB.

Az épületet a magyar adófizetőktől kapják számos egyéb szolgáltatással együtt. Emellett teljes védettséget, mozgásszabadságot, diplomáciai mentességet. Budapest eddig olyan volt, mint egy nemzetközi kémközpont, mint Casablanca a II. világháború idején. Mostantól elfoglalja egy világbirodalom, a Gonosz világbirodalma, és átveszi a felügyeletet. Orbán ezzel már nemcsak eszmeileg, de ténylegesen is Putyin trójai falova Európában. Putyin Orbánon keresztül teljes mozgásszabadságot és biztos bázist kapott az Európai Unióban. Ez a bank egy fedőszerv, az orosz titkosszolgálat nyugati érdekeltségét betelepítik Budapestre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.