2019. március 30., szombat

UJHELYI ISTVÁN MEGMUTATTA A SZŐREGI 2X2 MÉTERES LUXUSMEDENCÉJÉT

HVG ONLINE
Szerző: hvg.hu
2019.03.30.


Bevitte a házába a sajtót Ujhelyi István, miután olyan hírek jelentek meg, hogy az első fokon börtönre ítélt SZEVIÉP-vezető azt állította, ingyen újították fel az EP-képviselő negyvenmilliós luxusházát. A luxusmedencéről kiderült, hogy kétszer két négyzetméteres, és nagyjából semmi nem az, aminek a drónnal készült felvételeken mutatták.

„Jöjjenek be a luxusházam luxusétkezőjébe” – invitálta Ujhelyi István a szombati rendhagyó sajtótájékoztatón, ahol gyorsan megmutatta a kétszer két méteres „luxusmedencéjét” is.

Egy hete jelent meg a Baranyi Sándor SZEVIÉP-vezérrel készült interjú, amelyben az első fokon börtönre ítélt vállalkozó azt nyilatkozta, hogy tíz évvel ezelőtt egy céget közbeiktatva ugyan, de végeredményben a cég költségén, 30-40 millió forintból újították fel a szocialista politikus családi házát. A témára ráröpült a kormánypárti média, a szegedma.hu drón felvételeket is készített. A távoli felvételeken bemutatták, hogy a képeken hol található a tó, a pince, és a pihenőpark. Ujhelyi azt már bejelentette, hogy mindenkit beperel, aki felhasználta, közreadta ezeket a szerinte teljesen hazug információkat.

Szombaton Ujhelyi rendhagyó sajtótájékoztatón meghívta a családi házába az újságírókat, hogy nézzék meg a luxusházat. Közben azt is elárulta, hogy a számlákat is felkutatták, ezekből kiderült, hogy a 2002-ben vásárolt, egyébként panelelemekből épült, korábban kertészetként működő családi házat 2004-ben újítatták fel: 324 ezer forintból a melléképületet hozták helyre, aminek a villamossági rendszerét 411 ezer forintból cserélték ki, míg a panelépület hőszigetelése 561 ezer forintba került.

A sajtótájékoztatón élőben közvetítette a Facebookon is:..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.